Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žena (36) sa kúpala v Chorvátsku, skončila v strašnej agónii: Do tváre sa jej zapichla ryba!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ZÁHREB - Aj na dovolenke treby byť mimoriadne ostražití. Môžete sa zraniť spôsobom, akým to vôbec nečakáte. Mimoriadne nepríjemné chvíle prežívala tridsaťšesťročná Chorvátka, ktorá počas víkendového kúpania takmer prišla o život. Do tváre sa jej totiž zabodla ryba.

Žena trávila dovolenku na chorvátskom ostrove Pag. Cez víkend si bola zaplávať, keď sa jej pri brehu stalo niečo nečakané a mimoriadne nepríjemné. Do tváre, tesne vedľa oka, sa jej zapichla ihlica rohozobá, takmer meter dlhá ryba s typickými úzkymi a dlhými zubatými čeľusťami. "Boli sme vtedy akurát na brehu a videli sme, ako nad hladinou skáče húf rýb. Jedna vyskočila až k švagrinej a zapichla sa jej do oka. Muselo to strašne bolieť, pretože začala okamžite plakať," opísala incident príbuzná obete. 

Žena (36) sa kúpala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Turista utrpel bizarný úraz pri obdivovaní slávnej pamiatky: Dovolenkári dostali varovanie

Podľa servera jutarnji.hr sa podarilo plavkyňu napriek veľkým bolestiam s pomocou priateľov dostať von z mora. Miestny lekár ale také zranenie nedokázal ošetriť, a tak musela byť prevezená do nemocnice v neďalekom Zadare. Ani tamojší oční špecialisti si však netrúfli pacientku operovať, pretože zobák ryby sa zabodol do očnice tesne medzi viečko a očnú buľvu a hrozilo, že sa pri jeho odstraňovaní poškodí očný nerv. 

Žena (36) sa kúpala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Do zložitého zákroku sa nakoniec pustili až lekári v univerzitnej nemocnici v Záhrebe. Počas hodinu a pol trvajúcej operácie vybrali 2,5 centimetrový úlomok čeľuste. Žene hrozí trvalé poškodenie zrakového nervu. 

Viac o téme: DovolenkaChorvátskoZranenieKúpanie v mori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu