Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muž sa sprchoval na dizajnovej stoličke z IKEA: Po minúte začal zápasiť o svoju mužnosť!

Slávny Nór a jeho červená stolička do sprchy.
Slávny Nór a jeho červená stolička do sprchy. (Zdroj: Facebook/Claus Jørstad)

ALTA - Štyridsaťpäťročný Nór svojím bizarným trápením pobavil celý internet. V nábytkárstvom obchode IKEA si kúpil červenú stoličku a zhodou nepríjemných okolností sa na ňu musel posadiť nahý. Čakal ho však trápny pokus o vstávanie.

Kvôli zranenému kolenu si musel 45-ročný Nór vziať do sprchy stoličku. Posadil sa na ňu nahý a nechal na seba dopadať prúd teplej vody. Ani vo sne by mu nenapadlo, že ostane na stoličke uväznený a kus nábytku sa bude správať ako ťažká kotva.

Budete čumieť, čo dokáže tento Slovák (49): FOTO úchylného rekordu, ktorý mužov zabolí

Do diery v stoličke sa náhodou dostal semenník nahého muža a pod prúdom teplej vody zväčšil svoj objem. Keď sa rozhorúčený Nór snažil vstať zo stoličky, zistil, že mu v nej semenník uviazol a musel čakať, kým sa znova zmrští. Najprv to skúšal pod ľadovo studenou vodou, ale experiment akosi nefungoval. Podchladený muž potom siahol po féne, aby sa trocha ohrial. Až potom sa jeho semenník uvoľnil a mohol sa odlepiť zo stoličky.

Nór sa so svojím zážitkom zdôveril aj nábytkárskemu domu a posťažoval sa nedostatky zakúpenej stoličky. Stoličku sa mu však nepodarilo „reklamovať“ a dostal odporúčanie, aby sa nabudúce radšej sprchoval v plavkách. Podľa nórskych médií svoje problematické sprchovanie vyriešil tak,  že stoličku s otvormi pokryl uterákom.

...

Viac o téme: StoličkaSemenníkIKEA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu