Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Facebooku vysielala naživo oplzlý návrh svojho šéfa: Ak mi dáš, môžeš odísť z práce skôr!

Makano nachytala šéfa na hruškách Zobraziť galériu (2)
Makano nachytala šéfa na hruškách (Zdroj: Foto: Facebook/Makana Milho)

HONOLULU - Obťažovanie na pracovisku nie je žiadnou novinkou. Existuje veľa prípadov, kedy si zamestnankyne museli vytrpieť chlípne a slizké správanie svojich nadriadených. Takýto zážitok si odniesla aj mladá žena, ktorá ale bola o niečo prefíkanejšia ako jej šéf.

Transsexuálka Makano Milhoová má 21 rokov a odniesla si zo svojej práce veľmi nepríjemnú skúsenosť. Jej náplňou bolo v rámci nariadenej šesťdňovej verejnoprospešnej práce čistiť toalety. Po tom, ako ju dozorca, začal obťažovať rozhodla sa pre jeden vážny krok. Potajomky totiž nahrávala nepríjemnú situáciu a rozhovor, ku ktorému s jej nadriadeným prišlo.
 
Keď sa sami dvaja ocitli v aute a on jej začal dávať oplzlé návrhy, zapla svoj telefón, ktorý mala ukrytý v kabelke. Odviezol ju na prázdne parkovisko, kde mu dievčina položila jednoduchú otázku. "Ak nechcem vykonávať sexuálne záležitosti, budem musieť zostať až do konca?" Vo videu je počuť, ako muž hovorí Milho, že pokiaľ splní jeho sexuálne túžby môže ísť domov skôr.
 
Ďalej sa Villanueva priznal, že už takéto praktiky robil s viacerými ženami, ktoré sa chceli dostať z práce skôr. Spomenul aj mladú mamičku, o ktorej jednoznačne povedal: "To bolo najlepšie, čo som mal za dlhý čas."
 
Na Facebooku vysielala naživo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Makana Milho)
 
Milhoová prenášala toto video naživo na svojom facebookovom účte. V priebehu pár dní malo niečo cez 197 000 videní a viac ako 2 042 zdieľaní. Prípadom sa zaoberá polícia z Honolulu. Harolda Villanueva zatkla na základe obvinenia zo štvrtého stupňa sexuálneho obťažovania. Súd mu vymeral kauciu vo výške 500 dolárov.
 

Viac o téme: PrácaŽenaObťažovanieNadriadený
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu