Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ruský Roswell: Staré VIDEO má dokazovať, že KGB pred svetom skrývala múmiu mimozemšťana v Egypte

Údajná múmia mimozemšťana Zobraziť galériu (3)
Údajná múmia mimozemšťana (Zdroj: Foto: You Tube)

MOSKVA - Šokujúce video, ktoré sa dostalo na svetlo sveta, odhaľuje, ako ruskí agenti KGB našli 13-tisíc rokov starého mumifikovaného mimozemšťana v egyptskej hrobke. Dostupné správy tvrdia, že čiernobiely záznam odhaľuje tajnú misiu s názvom Project ISIS.

Staroveké mýty naznačujú, že civilizácie, ako sú Egypťania a Inkovia, navštívili vyspelé bytosti z iných planét a pomohli im vybudovať impozantné pyramídy a ďalšie pamiatky, ktoré môžeme dnes obdivovať. Týchto mimozemšťanov nazývali starovekými astronautmi. 
 
Podľa zverejnených správ video, ktoré viacerí odborníci považujú za podvod, má dokazovať existenciu Projektu ISIS, na ktorom sa podieľalo niekoľko egyptológov zo Sovietskej akadémie vied, vedcov a vojenských expertov. Tím bol údajne vedený mužom menom Sami Sharaf, ktorý bol blízkym pomocníkom egyptského prezidenta Gamela Abdela Nassera. 
 
Ruský Roswell: Staré VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
 
Video vraj bolo získané z nemenovaného ruského zdroja, ktorý tvrdí, že ho získal prostredníctvom ruskej mafie z tajných archívov KGB. Na záberoch vidno, ako sovietski pracovníci a ruskí vojaci vstupujú do hrobky v egyptskej Gize bez ochranného odevu. Rýchlo ustúpia, lebo po otvorení sarkofágu sa ozval výbuch a priestor zavalil hustý oblak dymu. V sarkofágu našli pozostatky múmie, ktorá je vraj mimozemského pôvodu. Bola dva metre vysoká a stará približne 13 000 rokov.
 
Skeptici tvrdia, že nie je možné overiť pravosť videa.  A keď by aj bolo reálne, nie je možné s určitosťou hovoriť o tom, že ide o kráľovskú hrobku egyptského šľachtica. Pre televízny kanál Syfy venujúci sa sci-fi problematike sa vyjadrili forenzní experti, ktorí, naopak, po analýze filmu potvrdili jeho pravosť. Video má slúžiť ako svedectvo vysoko postavených činiteľov KGB, že múmia nebola ľudského pôvodu. 
 
Ruský Roswell: Staré VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
 
Správa ďalej obsahuje vyjadrenie ruského vedca Viktora Ivanovica, ktorý mal údajne prístup do tajného archívu KGB. Tamojšie dokumenty majú dokazovať, že existoval projekt ISIS, ktorého súčasťou boli správy a technológie pochádzajúce od mimozemšťanov. Uskladnené boli údajne v tajomnej komore v Gize, v nádeji, že niekedy poslúžia na vojenské účely. "Nie je pochýb o tom, že skupina ruských vedcov spolu s vojenskými odborníkmi objavili hrobku v Egypte v roku 1961," povedal Ivanovic. "V dokumentoch nebolo nikdy odhalené úplne všetko, čo sa nachádzalo vo vnútri sarkofágu. Iba vďaka zdrojom z najvyšších radov KGB vieme, že sme našli pozostatky mimozemskej bytosti, ktorá zomrela v Egypte 10 000 rokov pred naším letopočtom. Správa tvrdí, že bolo nájdených 15 naplnených škatúľ z rôznymi cudzími artefaktm," dodal. 
 
 
 
Webová stránka, ktorá sa venuje paranormálnym javom, označila video za totálny podvod. "Toto video vzniklo pomocou digitálnej kamery. Videokamera z roku 1961 bola schopná spraviť 15 snímok za sekundu. Tento záznam je vykonaný pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Keby to bolo natáčané na starú kameru, postavy by sa pohybovali úplne inak. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o kameru z roku 2000. Video je upravené tak, aby vyzeralo, že bolo zhotovené v minulosti."
 

Viac o téme: MúmiaMimozemšťanKgbSarkofágEgypt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu