Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ľudia odhalili tajomstvá, ktoré si chceli vziať do hrobu: Za toto sa dodnes hanbím

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinksktock.com)

WASHINGTON - Hoci má lož krátke nohy a zvyčajne ďaleko nezájde, v niektorých prípadoch sa ukryje na dobre utajenom mieste a tam čaká až do smrti svojho hostiteľa. Prečítajte si, aké nehanebnosti sú ľudia schopní spáchať. Byť na ich mieste, prepadli by ste sa pod čiernu zem!

Svoje najtemnejšie tajomstvá ľudia anonymne vyzradili na sociálnej sieti Reddit. Medzi tie najhoršie klamstvá patrilo priznanie ženy, ktorá predstierala svoje tehotenstvo aj potrat len preto, aby pri nej ostala jej životná láska. „Veľmi sa za to hanbím,“ priznala po rokoch žena, ktorá bola až po uši zamilovaná. Problémy s láskou mala aj dievčina, ktorej najlepší priateľ sa oženil a ona si týždeň po jeho svadbe uvedomila, že ho beznádejne miluje.

Čech, ktorého takmer nikto nepozná, no bol obrovským hrdinom: Jeho životný príbeh je výnimočný

Iný z užívateľov napísal, že sa len prednedávnom dozvedel nepríjemnú správu – jeho otec bol bezdomovcom. Doteraz si myslel, že otec býval so svojou sestrou. Zvyšok rodiny ho totiž odvrhol kvôli zneužívaniu a iným dôvodom.

Bizarná príčina úspechu

Škola dáva rebelom príležitosť, aby sa prejavili. Keď teda uvidel jeden z „tajnostkárov“ trhlinu v systéme, využil ju. Ako siedmak dostal so svojím kamarátom heslo od administrátorského konta na centrálnom počítači v počítačovej učebni. Učiteľ zvyčajne chodil na hodinu neskoro, a tak si chlapci zlé známky pomenili na lepšie. „Som si takmer istý, že toto je príčina, ktorá ma dostala na dobrú vysokú školu, pretože som si len zriedka urobil domácu úlohu,“ nabonzoval na seba vynaliezavý podvodník.

Pravdivý príbeh: Toto nie je riadna matka - miluje len jedno dieťa, na druhé kašle

A teraz jedno tajomstvo z manželského života: muž sa priznal, že svojej žene dobrovoľne každý deň klame, ako jej pristane mejkap. V skutočnosti ho však na nej nenávidí a bol by najradšej, keby si ho na tvár nenanášala. Ale keďže ju robí šťastnou, rozhodol sa, že jej bude radšej klamať. Iný z mužov sa ešte dodnes nevyrovnal s nehoráznou krádežou z detstva. Jednoducho sa naklonil a na párty plnej detí vzal zo stola drink svojho kamaráta a plným dúškom sa z neho napil. Našťastie, nikto si nič podozrivé nevšimol a s „olúpeným“ kamarátom má dodnes výborný vzťah.

Ľudia odhalili tajomstvá, ktoré
Zobraziť galériu (2)

 

Viac o téme: PríbehyTajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu