Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po neznámom mužovi: Kradol na terase kaviarne v Bratislave

Neznámy muž kradol na terase kaviarne v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Neznámy muž kradol na terase kaviarne v Bratislave (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA – Polícia pátra po mužovi, ktorý mal v sobotu (9.7.) okradnúť návštevníka kaviarne na vonkajšej terase v priestoroch obchodného centra na Pribinovej ulici v Bratislave. Zo saka preveseného cez stoličku mu mal vziať peňaženku s dokladmi a 350 eurami. Poškodenému vznikla celková škoda približne 500 eur.

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc. K dispozícii majú fotografie z bezpečnostnej kamery. Ak majú ľudia nejaké informácie, treba zavolať na číslo 158 či osobne sa zastaviť na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Ku krádeži podľa nej došlo v čase od 19.00 h do 19.15 h.

Neznámy muž kradol na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Peňaženku mal podľa popisu polície vziať muž vo veku 20 až 30 rokov. Oblečené mal biele tričko s nápisom, svetlomodré krátke nohavice, čierne tenisky, na hlave mal šiltovku tmavej farby, cez plece prevesenú tašku a v ruke držal batoh svetlej farby.

Neznámy muž kradol na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

V súvislosti s už prebiehajúcou letnou sezónou polícia odporúča verejnosti, aby počas návštevy reštauračných zariadení, letných terás, ako aj kultúrnych podujatí, nezabúdali byť obozretní. Čas trávený občerstvením, prípadne sledovaním programu kultúrneho podujatia môžu tzv. vreckári ľahko využiť na páchanie majetkovej trestnej činnosti.

Neznámy muž kradol na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

"Kabelky, tašky a ruksaky, v ktorých máte osobné doklady, peňaženky, mobil a iné cennosti je potrebné mať blízko pri tele a stále pod kontrolou. Pri majetkových trestných činoch je potrebné si uvedomiť, že každý z nás je v prvom rade sám zodpovedný za svoj majetok," dodala Miháliková.

Viac o téme: TerasaKaviareňKrádežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu