Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nové zariadenie na chudnutie naháňa hrôzu: FOTO pomôcky, ktorá zmení jedálniček každému

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Bojíte sa chudnutia? Ani sa vám nečudujeme. Na trhu je nové zariadenie, pomocou ktorého pôjdu kilá dolu tak rýchlo, ako sa len dá. Keď totiž zistíte, ako funguje, nezdravé jedlá vám odrazu prestanú chutiť a aj na intenzívne cvičenie začnete mať energiu.

Technologická novinka na chudnutie dokáže odstraňovať potravu priamo zo žalúdka ešte predtým, ako sa rozštiepi. Zariadenie AspireAssist „zneškodňuje“ až tretinu potravy, ktorá vytvára nežiaduce faldíky a prispieva k nárastu telesnej hmotnosti. Procedúra je však určená len pacientom vo veku 35 až 55, ktorí neboli schopní schudnúť iným spôsobom.

Diéta v slovenských dejinách: Hnusný nápoj na chudnutie z 19. storočia a strašné bludy

Testovanie zariadenia v USA preukázalo, že dobrovoľníci stratili za rok v priemere 12 percent telesnej hmotnosti. Spôsob, akým zariadenie pracuje, však môže niektorých ľudí odrádzať. V bruchu by totiž mali niekoľko mesiacov zavedenú tenkú trubičku, ktorá by viedla priamo do žalúdka, odkiaľ by odvádzala potravu do vonkajšieho vrecka.

Kto sa pre netradičnú procedúru rozhodne, bude musieť byť pravidelne monitorovaný. Súčasťou programu na chudnutie je totiž aj zdravší životný štýl, zníženie kalorického príjmu a nové stravovacie návyky. 

Viac o téme: ChudnutieObezita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu