Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Helena (32) vážila 150 kíl a spokojne priberala ďalej: Po urážke sa zmenila v sexi krásku na FOTO

Helena Hansonová
Helena Hansonová (Zdroj: Twitter/Helena Hanson)

PULLBOROUGH - Po svadbe vážila toľko, že ju ľudia častovali nelichotivými prezývkami. Keď sa zoznámila so svojou osudovou láskou, prestala si strážiť kalórie a začala nekontrolovateľne priberať. Až keď váha začala prekážať aj manželovi a v obchode na seba nevedela zohnať džínsy, Helena si povedala dosť.

Helenu Hansonovú z Pullboroughu zahrnul manžel po svadbe toľkou láskou, že sa pre ňu stal vzhľad druhoradý. Zakaždým, keď si išla do obchodu vybrať nové šaty, kupovala si väčšie a väčšie číslo, ale zvyčajne nad tým len mávla rukou a ďalej si užívala manželské šťastie. Až kým sa jej váha nevyšplhala na viac ako 150 kíl.

Mladíka jeho vlastná rodina nespoznala po tom, ako schudol: VIDEO extrémnej premeny

Keď v roku 2001 Helena stretla svojho manžela, vážila iba vyše 60 kíl a obklopené láskou sa prestala zaujímať o to, čo si o nej myslí okolie. Veľkosť konzumovaných porcií prispôsobovala svojej chuti a v priebehu ôsmich rokov dokázala pribrať raz toľko ako vážila. Z pôvodne štíhlej ženy sa stala obézna milovníčka sladkostí a nezdravých jedál z menu rýchleho občerstvenia.

Po výdatnom obede si Helena zvykla dopriať ešte riadnu porciu bieleho pečiva s arašidovým maslom a na večeru misu plnú cestovín s dvomi alebo tromi pohármi vína. Keď sa nudila, kúpila si všetko, na čo mala práve chuť. Tou menej príjemnou stránkou priberania však boli kruté komentáre okolia. „Dostala som sa do bodu, keď mu ľudia urážali. Prišla som do klubu a počula smiech, keď som tancovala,“ opísala zahanbujúce chvíle Helena. Najviac jej však ublížilo, keď ktosi uštedril poznámku aj na adresu jej manžela. Obézna žena sa k nemu podľa nich nehodila.

Po tom, ako ju v pohostinstve dvaja cudzinci nazvali „tučnou kravou“, v Helene sa pohol celý vesmír a rozhodla sa podstúpiť radikálnu zmenu. V roku 2013 sa začala stravovať zdravšie, do voľnočasových aktivít zaradila pravidelnú chôdzu a prestala piť obľúbené sladené nápoje. Odkedy v jej živote nastal zlom, Helene sa podarilo schudnúť na pôvodnú váhu a všetkým neprajníkom na sociálnych sieťach už nedovolí, aby ju urážali. 

...

Viac o téme: ChudnutieObezitaHelena Hanson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu