Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vraj obyčajná oslava narodenín: VIDEO nechutného darčeku matky pre svojho 8-ročného syna

Striptérka sa vrtí okolo školáka Zobraziť galériu (2)
Striptérka sa vrtí okolo školáka (Zdroj: YouTube)

TAMPA - Čo by ste dali na narodeniny osemročnému chlapcovi? Autíčko alebo stavebnicu? Ale kde, rovno striptérku! Presne tak to vyzeralo na oslave malého školáka, ktorá skôr vyzerala ako bujarý večierok dospelých mužov vyhľadávajúcich nemravnú zábavu.

Veľmi nevhodnú oslavu narodenín zorganizovala pre svojho syna istá žena z Tampy na Floride. Všetko je zachytené na videu, ktoré sa objavilo na serveri Youtube. Vidno na ňom, ako chlapec sedí na stoličke, zatiaľ čo pred ním tancuje polonahá žena odetá len v ružovej podprsenke a nohavičkách. Za zvukov rapovej hudby krúži okolo neho a rozkročuje nohy, akokeby chcela svojho maloletého zákazníka zbaliť. Ten na oplátku po nej hádže bankovky a v jednej chvíli ju dokonca začne plieskať po zadku. 

Vraj obyčajná oslava narodenín:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video, pochopiteľne, vyvolalo medzi ľuďmi obrovské pohoršenie. "Veď toto je čisté sexuálne zneužívanie dieťaťa. To, že striptérka si zarába tým, že sa vyzlieka, jej nedáva právo vyzliekať sa pred malým chlapcom." Užívateľov pobúrilo aj to, že striptérku najala priamo chlapcova matka, ktorej očividne uniká akýkoľvek zmysel pre morálku. "Fuj, je to nechutné. Mater by za to mal zavrieť do väzenia a striptérke napariť pokutu," poznamenali viacerí. 

Viac o téme: Striptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu