Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Oslava narodenín skončila megahanbou: Torta od mamy na FOTO dcére (18) vyrazila dych

Abbi dostala nepríjemnú príučku Zobraziť galériu (2)
Abbi dostala nepríjemnú príučku (Zdroj: Twitter/Abbi Price)

COVENTY - Abbi Priceová z anglického Coventy na oslavu svojich 18. narodenín do smrti nezabudne. Namiesto toho, aby ju jej mama potešila a darovala jej niečo pekné, postarala sa o trapas, ktorý ju strápnil pred všetkými kamarátmi. Keď Abbi uvidela svoju narodeninovú tortu, červenala sa až po uši!

Fotografia, ktorú Abbi zverejnila na Twitteri, zachytáva poschodovú tortu. Na jej vrchole je vymodelovaná dievčina zvracajúca na toalete. Ako oslávenkyňa priznala a zdokumentovala, výjav bol „sladkou“ a vernou kópiou nepríjemnej udalosti, keď to Abbi prehnala s alkoholom a jej boj s nevoľnosťou zachytil mamin fotoaparát.

Vraj obyčajná oslava narodenín: VIDEO nechutného darčeku matky pre svojho 8-ročného syna

Mama, ktorá na správanie svojej dcéry nebola hrdá, ju chcela prevychovať veľmi netradičným spôsobom. Pohrozila jej, že fotografiu alkoholom priotrávenej dievčiny ukáže na oslave 18. narodenín, ale zašla ešte ďalej. Docielila, že bola Ebbi na oslave dospelosti poriadne zahanbená. Mamin „úlet“ však dcéra zobrala športovo a možno sa aj zamyslela nad tým, že by mohla k alkoholu pristupovať triezvejšie.

Oslava narodenín skončila megahanbou:
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: HanbaOslava narodenínNarodeninová torta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu