Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhoršie valentínske prekvapenie: VIDEO Poníženej dievčiny, na ktorú priateľ prichystal pascu!

Takto sa tešila, potom jej úsmev zamrzol. Zobraziť galériu (2)
Takto sa tešila, potom jej úsmev zamrzol. (Zdroj: YouTube)

USA - Podozrievavý priateľ si zriadil falošný profil na on-line stránke určenej na zoznamovanie, aby zistil, či jeho láska bude súhlasiť s rande s iným mužom. Keď sa presvedčil, že pre ňu nie je jediný na svete, vymyslel si pomstu, ktorú tematicky zrealizoval pri príležitosti sviatku zamilovaných. Svoju drahú nalákal do domu na sladkú valentínku, ale nakoniec z nej pred všetkými urobil obrovskú mrchu.

VIDEO Krutá pomsta podvedenej manželky: Mužovu milenku zmlátila a zhodila z mosta

Video, ktoré z dievčiny spravilo nevernicu pred celý svetom, ukazuje blondínku so zaviazanými očami, ako stúpa po schodoch do miestnosti, kde sú po zemi rozhádzané lupene ruží. Mladík ju usadí na gauč a povie jej, že má pre ňu prekvapenie.

Keď sa naň dievčina pozrie, uvedomí si, že drží dokumentáciu screenshotov preukazujúcich, že si dohadovala rande s iným mužom. "Áno, Podvádzala si ma. Takže, k...a, okamžite vypadni z môjho  domu. Som rád, že si hodinu šoférovala len tak, k...a, pre nič a toto sa objaví na YouTube, miláčik," kričí na ňu zrazu naštvaný mladík.

Najhoršie valentínske prekvapenie: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ponížená dievčina sa len smutne usmieva a povie mu, že ju to nezaujíma a zberá sa na odchod. Potom ju z iného uhla natáča už aj expriateľov brat a obaja ju častujú vulgarizmami. Mladík sa pre tento drsný krok rozhodol po tom, čo sa blondínke prihovoril na web stránke pod pseudonymom a ona mu povedala, že je slobodná.

Nie všetci si však myslia, že išiel na to dobrým spôsobom a že tento druh pomsty bol adekvátny. "Niet divu, že ťa podvádzala, si ten najotrasnejší človek na svete," uviedol jeden z užívateľov v komentároch pod videom.

 

Viac o téme: Valentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu