Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálne šialenstvo na parkovisku pri obchodnom centre: FOTO Ľudia trčali v zápche 6 hodín!

Čo by ste vy robili na ich mieste?
Čo by ste vy robili na ich mieste? (Zdroj: Twitter)

KENT – To, čo dva dni pred Vianocami zažili v britskom obchodnom centre zúfalí nakupujúci, by nechcel nikto okúsiť na vlastne koži. Neuveriteľných 6 hodín stáli v parkovacom dome a snažili sa odtiaľ dostať domov. Štvrté najväčšie obchodné centrum v Británii má však iba jeden výjazdový pruh, preto niektorí vodiči dostali dokonca hysterický záchvat.

Nakupovať na poslednú chvíľu sa zrejme skutočne neoplatí. Tí, čo sa rozhodli vyriešiť vianočné nákupy v obchodnom centre Bluewater v Kente, mali oči len pre plač. Asi 970 metrov štvorcových parkovacieho priestoru sa zaplnilo rýchlosťou svetla a od asi štvrtej hodiny poobede sa frustrovaní zákazníci nevedeli dostať zo svojich parkovacích miest.

Kvôli chaosu boli zamestnanci centra nútení uzavrieť cesty a nevpustiť ďalších ľudí do parkovacieho domu. Amie (28) parkovala na vyššom poschodí: „Parkovisko je skutočne zle navrhnuté s tým jedným jazdným pruhom používaným ako východ.“ Kim (24) sa hodinu snažila iba vyjsť zo svojho miesta: „Trvalo to viac ako tri a pol hodiny, kým som sa dostala von. Polícia uzavrela niektoré cesty len preto, aby umožnila ľuďom z parkoviska vyjsť.

„Všetci hovorili, že ešte nikdy nevideli nič podobné. Niektorí povedali, že sa snažili odísť od štvrtej a boli tam ešte aj o deviatej večer,“ povedala redaktorom denníka Sun Kim. Sophie (34) zase videla ženu, ktorá mala záchvat a zúfalo žiadala personál centra o pomoc: „Vyzerala, akoby mala záchvat paniky. Už nikdy v živote nepôjdem do Bluewater na Vianoce. Bolo to strašné.“

Hovorca obchodného centra Bluewater sa zákazníkom ospravedlnil a skonštatoval, že vedenie si je vedomé týchto problémov. To však zrejme zákazníkom 6 hodín života nevráti. 

Viac o téme: Obchodné centrumDopravná zápchaVianočné nákupy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu