Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Umývanie áut po rusky: Prasknuté potrubie pripravilo scénku ako z grotesky

Ide to aj takto. Zobraziť galériu (2)
Ide to aj takto. (Zdroj: Liveleak/defo116)

MOSKVA - Deravé potrubie by za normálnych okolností predstavovalo pre vodičov nepríjemný problém, ale v nasledujúcom videu ho šoféri v Rusku dokázali využiť vo svoj prospech. Tečúca voda sa rýchlo osvedčila ako jednoduchá autoumyváreň, ktorá je navyše zadarmo.

Objavilo sa VIDEO kurióznej nehody slovenského Ferrari v Budapešti: Vyšlo zo servisu a bum!

Voda striekajúca z potrubia nachádzajúceho sa nad cestou dopriala spŕšku autám prichádzajúcim z troch smerom a skoro každé z nich si doprialo malú pauzu. Niektorí vodiči zotrvali pod prúdom dlhšie, iní kratšie a podaktorí si pre dôkladnejšie umytie aj zacúvali.

Táto nevšedná udalosť sa stala zábavkou pre okoloidúcich a diváci mali naozaj nevšedný zážitok. Našťastie sa nepreukázal ani nepriaznivý vplyv havárie na plynulosť premávky, hoci sa nevie, o aký druh vody vlastne išlo.

VIDEO Umývanie áut po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Liveleak/defo116)

Video sa objavilo v stredu na portáli LiveLeak a štvorminútový záznam s názvom "Autoumyváreň zadarmo" bol prezretý už viac ako 44000-krát. Zábery boli pravdepodobne natočené v ruskom meste Astrakhan a internetoví užívatelia väčšinou oceňujú vynaliezavosť šoférov. Niektorí však upozornili aj na to, že tá "voda" mohla byť pokojne aj nejaká žieravina.

Minulý mesiac prišlo k podobnému incidentu v Číne, keď v meste Guiyang prasklo vodovodné potrubie a voda z neho tryskala ako z fontány do výšky 20 metrov. Niekoľko šoférov taktiež využilo príležitosť, aby si umyli svoje vozidlá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu