Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO V Záhrebe sa s tým nepaprú: Farmár vyškolil drzých vodičov, ktorí parkovali na jeho pozemku

Pozemok stačilo zorať.
Pozemok stačilo zorať. (Zdroj: YouTube)

ZÁHREB - Chorvátsky farmár Pavao Bedekovic mal už plné zuby nespratných šoférov, ktorí pravidelne parkovali na jeho pozemku a nevedel sa ich zbaviť. Napokon využil to, čo mu ide najlepšie a vodičom dal poriadku príučku. Tí sa síce sťažovali aj na polícii, ale zákony stáli na strane rozhnevaného poľnohospodára, a tak im neustávalo nič iné, iba zo situácie nejako vybŕdnuť aj za cenu toho, že to ich štvorkolesovým tátošom veľmi neprospeje.

VIDEO Umývanie áut po rusky: Prasknuté potrubie pripravilo scénku ako z grotesky

Pavao Bedekovic bol už otrávený z ľudí, ktorí pravidelne smerovali na populárny trh Jakusevec v chorvátskom Záhrebe a autá pohodlne odstavili na jeho pozemku bez toho, aby sa ho aspoň opýtali. Farmár preto prišiel jedného dňa s nezvyčajným nápadom, zobral traktor a pôdu oko vozidiel zoral. Hrboľatá zem sa tak pre mnohých šoférov stala pri pokuse o odchod neprekonateľným problémom.

Na miesto incidentu bola privolaná aj polícia, ale tá dospela k rozhodnutiu, že poľnohospodár Bedekovic si môže so svojím pozemkom robiť, čo chce. Nešťastní vodiči si tak museli pomôcť sami, ako vedeli a ostatným sa vďaka medializáciu prípadu dostalo upozornenia, že ak budú hľadať voľné parkovacie miesta v okolí Záhrebu, tomuto pozemku sa majú zďaleka vyhýbať.

Viac o téme: Pavao Bedekovic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu