Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Blonďavá katastrofa za volantom: VIDEO Opitá Ruska nabúrala na parkovisku 17 áut

Blondínka to nezvládla. Zobraziť galériu (2)
Blondínka to nezvládla. (Zdroj: profimedia.sk)

KRASNODAR - Ruská vodička neodhadla mieru svojich schopností po požití alkoholu a so svojím Chevroletom Aveo spôsobila na parkovisku doslova spúšť. Až 17 vozidiel sa stalo obeťou jej snahy o odstavenie tátoša. Tragikomická eskapáda sa nezaobišla bez pozornosti svedkov, ktorí na nešťastnicu privolali políciu.

VIDEO Umývanie áut po rusky: Prasknuté potrubie pripravilo scénku ako z grotesky

Záznam zo šoférkinej neortodoxnej jazdy natočil na svoj mobilný telefón istý školák v ruskom meste Krasnodar. Je na ňom vidno, ako sa blondínka pokúša zaparkovať auto, ale čo pohyb, to katastrofa. Zo všetkých vozidiel v okolí sa zrazu stal terč a celkovo sa jej podarilo poškodiť až 17 z nich.

Podľa miestnych médií nahnevaní majitelia doškriabaných a preliačených áut dokázali napokon ženu zastaviť, skôr než stihla utiecť a vytiahnuť ju zo chevroletu. Blondínka si však nebola zrejme vedomá toho, že by urobila niečo zlé, pretože sa správala agresívne, ukázala neslušné gesto a zároveň sa snažila hovoriť do telefónu, čo vlastne robila aj počas šoférovania.

Blonďavá katastrofa za volantom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

K incidentu došlo 23. februára, počas osláv Dňa obrancov vlasti, a privolaná polícia zistila, že vodička až šesťnásobne prekročila povolený limit na požitie alkoholu. V súčasnosti sa snaží vyčísliť výšku spôsobenej škody.

Viac o téme: Krasnodar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu