Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Dievčina sa vyzliekla donaha v nákupnom centre: Priateľ jej odmietol kúpiť iPhone 6

Ani nahota na chlapca nezabrala.
Ani nahota na chlapca nezabrala. (Zdroj: YouTube)

PEKING - Ľudia sú zvyčajne ochotní kvôli najnovším produktom spoločnosti Apple vykonať rôzne bláznivé kúsky, ale nešťastná a nahnevaná dievčina v Číne zašla naozaj priďaleko. V rozhorčení, že jej priateľ nezadovážil iPhone 6, mu v nákupnom centre plnom okoloidúcich spravila strašnú scénku. Vyzliekla sa donaha a časti šiat porozhadzovala po obchode.

Tajný život zničil peknú učiteľku (31): Cez deň cnostná žena, v noci... porno dračica!

Potom, čo sa jej údajne nepodarilo presvedčiť svojho priateľa, aby jej kúpil najnovšiu vychytávku, žena, ktorá bola zachytená na kamere v nákupnom centre v Číne, sa rozhodla. že má už len jednu možnosť. A tou bolo vyzliecť sa donaha pred stovkami ostatných nakupujúcich.

Na videu vidno ženu, ktorá má slovnú výmenu so svojím partnerom. Zjavne jeho neuspokojivé odpovede spôsobili, že si vehementne stiahla nohavice, tričko aj spodnú bielizeň, ktorú v rozrušení odhodila.

Svojho priateľa tým asi veľmi nedojala, pretože sa snažil odísť, ale žena svoju korisť len tak ľahko nepustila. Strkala do neho a stále sa mu popritom snažila prehovoriť do duše. Napokon sa pri dvojici pristavila nejaká žena, ktorá pravdepodobne pomohla chlapcovi presvedčiť jeho rozhnevanú partnerku, aby sa obliekla. Ako to dopadlo s kúpou telefónu, záznam neukazuje.

Viac o téme: IPhone 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu