Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Žena (35) sa zavrela na záchode v obchode: Potom strhla zo seba šaty a nastalo divadlo

Obchod rozmlátila na
Obchod rozmlátila na "cucky". (Zdroj: YouTube)

ANCHORAGE - Ešte len vstúpila do dverí, už na zákazníkov pôsobila divne. Aspoň to tvrdia očití svedkovia udalosti, ktorá sa odohrala v jednej z pobočiek rýchleho občerstvenia Subway v Anchorage na Aljaške. Podľa výpovedí sa neskôr pred šokovanými ľuďmi vyzliekla donaha a spravila z obchodu "kôlničku na drevo".

VIDEO Dievčina sa vyzliekla donaha v nákupnom centre: Priateľ jej odmietol kúpiť iPhone 6

Bezpečnostná kamera zachytila ženu, ako zdvíha stoličky a hádže ich po obchode. Jej pozornosti však neušiel ani zvyšok zariadenia. Malo sa tak stať v utorok poobede po tom, čo strávila dve hodiny na záchode, kde fajčila syntetickú marihuanu.

"Ľudia ju opísali ako" trochu bláznivú". Vyzliekla sa úplne donaha a začala rozbíjať nábytok a ničiť predajňu. Prevrhla počítače, strhla strop, nastriekla všade penu z hasiaceho prístroja,  rozlámala takmer všetko, čo by ste mohli nájsť," uviedol seržant Shaun Henry pre KTVA.

Podľa polície bola pod vplyvom drog a spôsobila škodu za približne 20-tisic dolárov. Nicki Abrellovú (35) previezli do nemocnice na ošetrenie a obvinili z tretieho stupňa trestného spôsobenia škody, obťažovania a odporu pri zatýkaní, uviedla hovorkyňa polície v Anchorage Anita Shelllová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu