Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Horor na dovolenke snov: Kúpacie šortky z Tesca takmer pripravili chlapčeka (5) o penis

Malý Jack si odniesol z dovolenky nepríjemný zážitok
Malý Jack si odniesol z dovolenky nepríjemný zážitok (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Päťročný britský chlapček Jack Collins určite len tak ľahko nezabudne na nedávnu dovolenku v španielskom Lanzarote, ktorú trávil so svoju mamičkou Laurou. Do sieťoviny na plávacích šortkách sa mu totiž zachytili jeho genitálie tak nešťastie, že musel ísť do nemocnice a zažil tak zatiaľ asi svoje najväčšie chvíle hrôzy.

Keď Laura chcela vyzliecť svojmu synovi šortky, sieťovina sa zachytila okolo konca jeho penisu a spôsobila dieťaťu neuveriteľnú bolesť. "Vyrazil zo seba najhorší výkrik, aký som kedy počula, je to zvuk, ktorý by nikdy nemala počuť žiadna matka," uviedla 33-ročná žena z mesta Glossop, ktorá sa nedokázala s problémom popasovať sama a začalo ju chytať zúfalstvo. 

Chlapca odniesla na recepciu a požiadala o nožnice. Personál ju však radšej poslal rovno do miestneho zdravotníckeho strediska, ale ani tam nemali šťastie a rozhodli, že Jack musí ísť do nemocnice, kde mu podali lokálne anestetikum a nakoniec sa im podarilo sieťovinu odstrániť. Lekári však boli znepokojení, či tlak na penis nespôsobil blokádu alebo poškodenie močových ciest. Našťastie bol chlapec po chvíli schopný močiť a odborníci potvrdili, že mu nehrozí žiadne trvalé poškodenie.

Daniel (36) sa predávkoval: Potom prišlo naozajstné peklo v rozkroku, päťdňová erekcia

"Strašne sa mi uľavilo. Bolo to desivé, vidieť toľko bolesti, držať sa a dorozumieť sa pri jazykovej bariére. Hovorili, že mal veľké šťastie a že len pred niekoľkými týždňami mali podobný prípad s iným malým chlapcom," uviedla Laura pre portál mirror.co.uk.

Jacka prepustili a na druhý deň sa vrátil do zdravotného strediska, kde skontrolovali jeho zdravotný stav a označili ho za dobrý. Chlapčeka však nepríjemný zážitok poznačil natoľko, že o ňom teraz rozpráva všetkým svojim kamarátom, pretože nechce, aby sa niečo podobné stalo aj im. Podľa Laury by rodičia mali svojim deťom odstrániť sieťku z kúpacích šortiek.

Britka spomínaný kus odevu kúpila v Tescu, ktoré sa jej za nepríjemnosť ospravedlnilo a požiadalo o zaslanie šortiek, aby mohlo preskúmať, kde sa stala chyba.  "Je nám to nesmierne ľúto. Aj keď budeme viesť vyšetrovanie s výrobcom, chceme ubezpečiť našich zákazníkov, že všetky naše plávacie šortky spĺňajú požadované štandardy," uviedol hovorca obchodného reťazca.

Viac o téme: TescoLaura CollinsováPlávacie šortky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu