Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Daniel (36) sa predávkoval: Potom prišlo naozajstné peklo v rozkroku, päťdňová erekcia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

YORKSHIRE - Prečo si deň neokoreniť trochou vzrušenia, povedal si štukatér Daniel Medforth predtým, ako sa dal na šialený experiment. Už o hodinu však skončil v nemocnici a následky musel znášať dlhých päť dní!

Daniel Medforth (36) užil až 35 zázračných modrých tabletiek Viagry naraz, čo u neho vyvolalo nepretržitú 5-dňovú erekciu s núteným pobytom v nemocnici. Tabletky užil potúžený alkoholom a čoskoro začal pociťovať prudkú nevoľnosť, závraty a halucinácie. Všetko okolo neho dostalo odrazu zelený odtieň.

Manželke sa musel priznať

Mal som silnú erekciu, ktorá neprestávala,“ opísal sex-experimentátor. So sklopenými ušami sa napokon otec dvoch detí priznal svojej manželke, ktorá zavolala sanitku. Hoci sa privolaní zdravotníci snažili pôsobiť profesionálne, nedokázali skrývať smiech, uviedol Mirror.

Tento muž má vraj najdlhší penis na svete: Chlapi, nezáviďte mu, je to riadna oštara

Nasledujúcich päť dní zotavovania bolo pre Daniela doslova skúškou mužnosti. Keď si pri oddychu nedával pozor a zavadil o niečo, erekcia sa okamžite prebrala k životu. Našťastie, manželka previnilcovi napokon odpustila aj napriek tomu, že želaný efekt sa nedostavil.

Daniel (36) sa predávkoval:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Viac o téme: ErekciaViagra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu