Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tesco ruší od nedele nonstop v desiatich mestách: Pozrite sa, či aj v tom vašom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Napriek tomu, že obchodný reťazec Tesco dlhodobo odporuje tvrdeniam verejnosti o finančných problémoch, ďalší krok vedenia naznačuje, že šetrí, kde sa dá. V desiatich slovenských mestách od 1. novembra Tesco plánuje skrátiť otváracie hodiny, prinášame ich zoznam.

V predtým nonstop otvorených hypermarketoch tak budú môcť zákazníci nakupovať len od šiestej ráno do polnoci. Tesco je pitom doteraz jediný slovenský obchodný reťazec, v ktorom je možné nakupovať nonstop. Od 1. novembra to však v niektorých mestách už platiť nebude, toto je ich zoznam.

Nonstop hypermarkety končia v Prievidzi, Trenčíne, Martine, Piešťanoch, Poprade, Michalovciach, Nových Zámkoch, Leviciach, Spišskej Novej Vsi a vo Zvolene.

Podľa vyjadrení spoločnosti sa tak stalo z dôvodu, že po polnoci v týchto predajniach britského reťazca bolo viac zamestnancov ako zákazníkov. „Nonstop otváracie hodiny meníme na niekoľkých vybraných predajniach, kde po polnoci nakupoval iba nízky počet zákazníkov,“ vysvetlila hovorkyňa Tesca na Slovensku. Opýtali sme sa Zuzany Lošákovej, aký vplyv bude mať toto rozhodnutie na zamestnancov: „Všetkým kolegom, ktorých sa zmena týka, bude ponúknutá iná pracovná zmena podľa vopred dohodnutého rozpisu zmien a pracovnej zmluvy.“ Tesco avizuje, že ide o krok smerom k spokojnosti zákazníkov.

Robíme to, aby sme sa mohli viac zamerať na poskytovanie služieb zákazníkom počas hodín, kedy skutočne chcú nakupovať a aby sme rozumne investovali naše zdroje do služieb zákazníkom tam, kde je to najviac potrebné,“ dodala Lošáková na záver.

Viac o téme: Otváracie hodinyTescoHypermarkety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu