Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Alex bombardoval slečnu, s ktorou bol na rande, esemeskami: Odpísala po roku, ale čo!

Alex si musel kúpiť nové okuliare Zobraziť galériu (4)
Alex si musel kúpiť nové okuliare (Zdroj: Imgur/phillyalex)

PHILADELPHIA - Alex bol pred časom na rande s dievčinou a požiadal ju, aby mu postrážila nové okuliare. To ale ešte netušil, čo tento na prvý pohľad nevinný krok odštartuje. Slečna totiž s okuliarmi odišla domov. Aký koniec má tento príbeh?

Američan Alex išiel pred rokom na rande s Annou. V istej chvíli ju poprosil, či by neschovala jeho nové drahé slnečné okuliare do kabelky, aby sa nestratili alebo nepoškodili. Dievčina sa neskôr zo schôdzky až podozrivo rýchlo vyparila a na okuliare sa zabudlo.

Keď to mladík zistil, bol dosť nahnevaný. "Nemrzelo ma, že nám to nevyšlo, lebo aj tak sa mi veľmi nepáčila. V poriadku ale nebolo to, že odišla aj s mojimi okuliarmi." Napísal jej preto esemesku, v ktorej stálo: "Ukradla si moje slnečné okuliare."

Odpovede sa Alex nedočkal. Tak pokračoval v písaní vtipne ladených sms správ plných emotikonov. A to dokonca jeden celý rok. "Teraz vážne, dostanem niekedy svoje okuliare späť" "Wow, to je ale jasný a slnečný deň! Nemôžem nájsť svoje okuliare, máš ich ešte?

Alex bombardoval slečnu, s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Imgur/phillyalex)

"Tak som dostal nové slnečné okuliare. Ale nechránia ma pred slnkom ta, ako by som chcel. Myslel som, že by som mohol dostať od teba späť svoje staré"

Alex bombardoval slečnu, s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Imgur/phillyalex)

A potom sa stalo niečo, v čo už dávno prestal veriť. Anna odpísala. "Som zmätená. Kto je tam," odpísala na jednu z množstva esemesiek, ktoré od Alexa dostala. "Pane Bože, vygúglila som si tvoju mejlovú adresu. Vec sa má tak, že som sa v januári presťahovala do San Francisca. Okuliare som odložila na chladničku a potom na ne zabudla. Netuším, čo sa s nimi stalo. Úprimne sa ti ospravedlňujem za túto nepríjemnosť. Alex zareagoval: "Ty mrcha! Keď niekedy budeš vo Philadelphii, tak sa ozvi."

Alex bombardoval slečnu, s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Imgur/phillyalex)

A Anna bude vo Philadelphii budúci týždeň. Možno to bude začiatok krásneho milostného príbehu. Na prvýkrát to síce nevyšlo, ale druhý raz motyka možno vystrelí.

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu