Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka (†18) poslala mame strašnú esemesku: Veľmi sa bojím, našli už len jej kosti!

Alesha sa stala obeťou vraždy Zobraziť galériu (2)
Alesha sa stala obeťou vraždy (Zdroj: warren city police department/youtube)

WARREN - Napísala mame záhadnú esemesku a potom sa vyparila. Tento príbeh má bohužiaľ smutný koniec. Tínedžerka z amerického Ohia sa stratila pred necelými dvoma mesiacmi, prsty v tom má podľa vyšetrovateľov drogový díler.

Osemnásťročnú Aleshu Bellovú naposledy videli živú 23. júla, keď odišla navštíviť blízku rodinu. Na druhý deň ráno poslala mame sms správu s hrozivým znením. Stálo v nej: "Mami, ak sa mi podarí dostať domov, budem ťa potrebovať. Veľmi sa bojím." "Odvtedy som o nej nepočula," povedala televízii WKBN Tiffany Knepperová. Dcére sa pokúšala volať, no ozvala sa len odkazová schránka, čiže mobil bol buď vypnutý, alebo sa mu vybila batéria.

Tínedžerka (†18) poslala mame
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: warren city police department/youtube)

Dievčina nikdy k príbuzným nedorazila, polícia ju preto vyhlásila za nezvestnú. Prvý zlom v prípade nastal 26. augusta, keď drogové policajné komando prehľadávalo dom v Roaming Shores asi 70 kilometrov od Warrenu, a v ohnisku na záhrade našli ľudské kosti. Následne nato polícia v tejto súvislosti zatkla štyridsaťročného Jamesa Brooksa a obvinila ho z násilia na nebohom, manipulácie s dôkazmi, obchodovania s drogami a ohrozovania zbraňou. Kaucia je stanovená na 700 tisíc dolárov (625 tisíc eur). Brooks sa potom priznal, že 23. júla viezol Aleshu vo svojom aute, no vysadil ju doma.

Druhým zlomom bolo identifikovanie pozostatkov. Ukázalo sa, že patria Bellovej, na základe čoho vyšetrovatelia potvrdili, že zomrela násilnou smrťou. Určiť príčinu však podľa koronera nejaký čas potrvá.

Viac o téme: DrogyZáhadná smrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu