Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Desivá smrť v Indii: Muž (†45) spadol do veľkého výtlku, cestári ho pochovali zaživa

Muža našli mŕtveho.
Muža našli mŕtveho. (Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Keď sa Latori Barman vracal v piatok večer domov z trhu v indickom Kątni, zrútil sa do veľkého otvoru uprostred cesty a upadol do bezvedomia. Bohužiaľ, cestári, ktorí mali vtedy za úlohu opraviť výmole, si ho vôbec nevšimli a pochovali ho zaživa.

Tínedžerka (†18) poslala mame strašnú esemesku: Veľmi sa bojím, našli už len jej kosti!

Pracovníci na Barmana nahrnuli roztavený materiál a pri urovnávaní povrchu ho navyše prešli ťažkým valcom. Po splnení úlohy odišli bez toho, aby si niečo všimli. Tragédiu na ceste medzi obcami Udlana a Hata objavili až dedinčania, ktorí zbadali trčať ruku zo zeme.

Napriek zbesilému pokusu o vykopanie, sa im ho už nepodarilo nájsť živého, uviedol denník The Times of India. Rozhnevaní obyvatelia začali s blokádou dopravy a zrušili ju až po tom, čo zasiahli vysokí policajní úradníci, ktorí prisľúbili žalobu proti stavebnej firme.

Podľa vyšetrujúceho dôstojníka bola tma a neexistovali žiadne varovné príznaky. Muž sa pôvodne na trh vybral so svojou manželkou. Tá však zostala spať u rodinných priateľov a Latori sa vybral späť domov, pričom sa stihol ešte zastaviť v obchode s alkoholom. V podnapitom stave potom spadol do jamy a stratil vedomie.

Podľa The Times of India boli v súvislosti úmrtím zatknutí vodič valca a robotník, ktorým hrozí obvinenie z usmrtenia z nedbalosti. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Viac o téme: CestáriLatori Barman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu