Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dávajte si pozor: Schizofrenik utiekol z domu, môže byť agresívny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA - Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom Jaroslavovi Forgáczovi z Priechoda. Je nezvestný od 26. októbra 2015, keď o 8.15 h odišiel z rodinného domu v Priechode na neznáme miesto, pravdepodobne do lesa, bez toho, aby to niekomu oznámil. Informovala o tom dnes banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa nej sa už v minulosti niekoľkokrát stalo, že sám odišiel do lesa, ale vždy sa do dvoch dní vrátil domov. Nemá pri sebe žiadne doklady, finančnú hotovosť ani mobilný telefón. Jaroslav Forgácz je vysoký približne 170-centimetrov, plnoštíhlej postavy, má sivozelené oči a tmavohnedé dlhé vlasy po plecia, neudržiavané, neučesané.

Naposledy mal oblečené dlhé tenké sivé tepláky, bielo-modré pruhované tričko s bledomodrým golierom, bledosivý pulóver, kaki mikinu s kapucňou, sivú čiapku značky Nike a sivé botasky s modrými pruhmi.Nezvestný trpí poruchou osobnosti - schizofréniou. Dlhé roky neužíva žiadne lieky. Ako upozornila polícia, pri kontakte s cudzími osobami môže reagovať aj agresívne.

Pátranie je zrušené, nezvestný bol  17. 11. 2015 v popoludňajších hodinách vypátraný. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu