Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudská nahá bowlingová guľa: Mladík vymyslel nový šport, nechcite to nikdy skúšať

Ľudská bowlingová guľa
Ľudská bowlingová guľa (Zdroj: YouTube)

EDINBURGH - Mladík pokúšal šťastie, keď sa dal prehovoriť na strašnú hovadinu. Zahral sa na ľudskú bowlingovú guľu, keď preletel radom stoličiek, no tie ho nezastavili. Pozrite si video a dozviete sa, ako dopadol.

Hráč rugby zo Škótska, ktorého identitu sa doteraz nepodarilo zistiť, vymyslel novú športovú disciplínu - nahý ľudský bowling. Presne to totiž nedávno predviedol svojim kamarátom. So slovami "poďme na to, se*iem na vás", si dal dolu nohavice, rozbehol sa po klzkej podlahe a vrazil do starostlivo zoradených stoličiek.

Predpokladal, že ho zastavia, no nestalo sa. Športovec vo svojej zbesilej jazde nekontrolovateľne pokračoval ďalej. Cez celú halu, na konci ktorej vrazil do protipožiarnych dverí. Popritom poslal k zemi ďalšieho človeka, ktorý mu stál v ceste a nestihol sa uhnúť. Vyzerá to ale tak, že sa našťastie nikomu nič nestalo.

Autorom videa je spoluhráč naháča, Michael Davidson. Hneď po tom, ako ho zavesil na stránku LadBible, sa stalo hitom. V priebehu pár hodín si ho pozrelo viac ako tri milióny užívateľov.

Viac o téme: ŠkótskoĽudská bowlingová guľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu