Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Česká polícia zatýkala ako v akčnom filme: VIDEO naháča, ktorý sa vraj zmenil na vlkolaka!

Z výtržníka šiel strach!
Z výtržníka šiel strach! (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

KLADNO – Hneď ako dostala policajná hliadka v českom Kladne informáciu o vyčíňaní nahého výtržníka v centre mesta, vybrala sa na miesto činu. Stretnutie s grázlom malo však úplne iný priebeh, než na aký boli policajti zvyknutí.

Ako uvádza portál Novinky.cz, výtržník sa voči policajtom, ktorí sa ho snažili zadržať, začal správať agresívne. Rozbehol sa, vyskočil na kapotu policajného auta a rozbil čelné sklo. Šialenec si o sebe údajne myslel, že je vlkolak. Časť výtržníkovho konania zachytila bezpečnostná kamera.

FOTO Pomýleného cestujúceho z letiska odviedla polícia v putách: Zabudol si niečo podstatné

Tridsaťsedemročný muž podľa polície besnil v skorých ranných hodinách okolo tretej hodiny a svojím neprimeraným a agresívnym správaním počas dvadsiatich minút poškodil tri zaparkované osobné vozidlá na ulici J. Čapka, ďalej v tejto ulici pri násilnom vstupe do bytu vo zvýšenom prízemí poškodil balkónové dvere, interiér bytu a znečistil aj spoločnú chodbu v dome.

Skončil v psychiatrickej liečebni

„Pri vniknutí do bytu bezdôvodne zaútočil aj na dve tu sa nachádzajúce osoby. Potom sa dal ulicou J. Čapka na útek smerom ku kultúrnemu domu v Kladne, kde vbehol do otvoreného baru na námestí Sítná a znehodnotil tamojšie zariadenie. Po vybehnutí z baru zaútočil na vozidlo strážnikov Mestskej polície Kladno a fyzicky túto hliadku napadol,“ opísala policajná hovorkyňa Jana Šteinerová.

Zadržanie muža dalo policajtom veľa práce, dokonca pri ňom museli použiť špeciálne hmaty a chvaty. Zadržaný výtržník musel podstúpiť nemocničné ošetrenie, po ktorom bol umiestnený do policajnej cely. Tam sa dokonca pokúsil o sebapoškodzovanie. Muž je podľa polície podozrivý zo štyroch trestných činov, a to výtržníctva, poškodenia cudzej veci, porušenie domovej slobody a násilia proti úradnej osobe. Príčinu agresívneho správania muža polícia aktuálne vyšetruje. Podozrivý bol umiestnený do jednej z psychiatrických liečební.

Viac o téme: NaháčVlkolakKladno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu