Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Dvojica našla "úžasný" spôsob, ako si užiť sex za bieleho dňa: Pri rieke a pred dieťaťom

Noviny ako
Noviny ako "dokonalý" úkryt. (Zdroj: twitter/TobiVega)

MNÍCHOV - Už sme si asi zvykli, že niektorým ľuďom v letných mesiacoch fungujú hormóny oveľa bláznivejšie, a tak si svoje sexuálne pudy vybíjajú na miestach, ktoré sú prístupné pre verejnosť. Či už sú to parky, festivaly, odpočívadlá a všetko sa to väčšinou deje za bieleho dňa a pri prítomnosti náhodných okoloidúcich. Tento problém ale vyriešil nemecký párik po svojom. Teda tak, aby si aj užil slasť, aj aby nikto nič nevidel. O dobrom nápade sa však dá hovoriť len veľmi ťažko.

Dvojica sa chcela diskrétne pomilovať na hudobnom festivale: VIDEO, ako jej to nevyšlo

Fotografia zverejnená 6. augusta Tobim Vegom na sociálnej sieti Twitter hovorí za všetko. Dvojica užívajúca si slnečné lúče na brehu rieky Isar v Nemecku, pri ktorej sa nachádza malé dieťa, je prichytená vo veľmi bizarnej a chúlostivej situácii. Žena, rozvalená na bruchu, má hlavu v lone muža, ale aby nebolo nič nedôstojné vidno, hlavu má zakrytú čímsi, čo vyzerá ako uterák, alebo noviny. V tomto prípade ani nemusí predstavivosť diváka príliš pracovať, aby mu bolo jasné, čo sa pod prikrývkou deje.

Párik sa zjavne rozhodol, že to, čo dochádza každému dospelému, je pre dieťa stále nepochopiteľné, a preto bude stačiť aj takéto jednoduché bezpečnostné opatrenie. Zobral pravdepodobne prvú dostatočne veľkú vec, ktorú mal po ruke a vynašiel sa. Nestačilo to však na to, aby si ho nevšimol okoloidúci s fotoaparátom a pokus o orálny sex sa nedostal na sociálnu sieť.

Komentáre pod fotografiou svedčia o tom, že dvojica nebude u internetových užívateľov veľmi obľúbená. Vyjadrujú sa na jej adresu dosť negatívne a nápad považujú za hlúpy. Najmä preto, že sa v blízkosti nachádza malé dieťa, čo hraničí s ohrozovaním mravnej výchovy.

 

Viac o téme: RiekaDieťaOrálny sexNemeckoIsar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu