Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena si cvakla prsia a FOTO omylom poslala svojmu šéfovi: Dostala od neho odpoveď

Chcela potešiť priateľa, urobila si hanbu. Zobraziť galériu (2)
Chcela potešiť priateľa, urobila si hanbu. (Zdroj: imgism.com)

LONDÝN - Samopašná snímka určená pre ženinho priatelia bola cez víkend nechtiac odoslaná jej šéfovi, ktorý nepríjemnú chybu zobral celkom s nadhľadom a svojej zamestnankyni pohotovo odpovedal. Ktohovie, aké to však bolo, keď žena prišla v pondelok ráno do práce s vedomím, že jej šéf videl viac, ako mal. Trápne pocity určite prevládali.

FOTO nadsamca, ktorý sexom odháčkoval 350 Češiek: Ako Jaro lákal ženy a jeho nekresťanský cenník!

Žena, ktorej identita nebola zverejnená, mala v úmysle poslať neskoro v noci šteklivý záber svojmu priateľovi. Vyhrnula si tričko a odhalila nahé brucho aj prsia. Potom k nemu už dodala len popis, či mu náhodou tento víkend niečo nechýba.

Žena si cvakla prsia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgism.com)

Bohužiaľ, svoj milostný záujem omylom poslala svojmu šéfovi a ten to na jej zhrozenie nielen videl, ale dokonca jej aj odpovedal. Naspäť jej poslal snímku s ručne napísaním odkazom, v ktorom stálo: "Ahoj, asi ste to nechceli poslať mne, ale buďte opatrnejšia. Ja som váš šéf."

Žena si cvakla prsia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgism.com)

Hoci slovíčko šéf dvakrát podčiarkol, aby zdôraznil profesijné hranice medzi nimi, jeho odpoveď bola zdvorilá, chápavá a nie úplne bez zmyslu pre humor. Mohlo to určite dopadnúť aj oveľa horšie. Napriek tomu sa žena musela v pondelok ráno v práci cítiť veľmi trápne. A tento pocit jej pri kontakte so šéfom asi ešte chvíľku vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu