Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Chlapi, toto je raj na zemi: Mesto sexu, v ktorom majú muži dve či tri frajerky a je to v pohode!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PEKING - Monogamia je základným kameňom našej spoločnosti, ale jedno mesto v Číne sa tomuto trendu vzpiera. Mnoho žien, ktoré tam žijú, toleruje, že väčšina mužov má dve alebo tri kamarátky. Dôvod je pritom skoro čisto matematický. Miestne továrne považujú mužov za nespoľahlivých a prácu ponúkajú hlavne ženám. Pomer medzi pohlaviami je tak veľmi nevyrovnaný.

VIDEO Sex na verejnosti už nestačí: Tento pár sa pohral pri rybníku so ženou úplne inak!

Dongguan, v provincii Guangdong na juhu Číny, je známy výrobou populárnej elektroniky, akou je iPhone a iPad, a taktiež ako hlavné mesto sexu v tejto ľudnatej krajine.

Vďaka politike jedného dieťaťa, ktorá funguje v Číne mnoho rokov, vznikla obrovská nerovnováha s miliónovou prevahou mužov. Ale nie na tomto mieste. Tamojšie závody totiž zistili, že muži sú ako zamestnanci nespoľahliví, a preto radšej uprednostňujú ženy.

Z toho vyplýva, že mesto má oveľa viac ženských obyvateľov ako mužských a navyše chlapi tu majú dostatok voľného času pre viac ako len jednu priateľku. Niektorí priznávajú, že majú aj dve či tri naraz.

"Tu je oveľa jednoduchšie nájsť si priateľku, než prácu," povedal jeden muž miestnej televízii. Okrem toho ženy v továrňach pracujú dlhé hodiny za výrobnými linkami, takže muži majú voľné pole pri hľadaní ďalšej náhrady.

Neprimeraný počet žien v poslednej dobe viedol k označeniu Dongguanu za hlavné mesto sexu, v ktorom mnohé ženy vedome pristúpia na to, že ich partner má aj iné priateľky. Pre chlapov je to doslova raj, pretože kým v iných mestách by museli ženy živiť oni, tu slečny žiadne peniaze nepýtajú. Chcú jednoducho len muža. Niektorým je dokonca jedno aj to, že za frajera platia účty, keď je nezamestnaný.

Pre ženy je lepšie žiť vo vzťahu, aj keď veľmi divnom, ako byť osamelých. Navyše väčšina z nich sa napokon vráti domov, kde sa aj vydá. Život tu je pre ne dočasný a takéto usporiadanie považujú len za nutné zlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu