Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Budúca mamička (25) zverejnila FOTO tesne pred pôrodom: Z reakcie blízkych sa takmer zrútila

Brittany je sklamaná z reakcie svojich blízkych Zobraziť galériu (2)
Brittany je sklamaná z reakcie svojich blízkych (Zdroj: facebook/the honest body project)

NORTH MUSKEGON - Budúca mamička z amerického Michiganu sa nechala profesionálne nafotiť, aby mala peknú pamiatku na svoje tehotenstvo. Snímky potom zdieľala na Facebooku a čakala, že ju za ne pochvália. No reakcie boli hocijaké, len nie pozitívne. To, aké slová mladej žene adresovali jej vlastní priatelia a rodina, jej vyrazilo dych.

Dvadsaťpäťročná Brittany Anne Dykstraová má krátko pred pôrodom. Ešte pred ním si ale chcela dať spraviť pekné fotky s tehotenským bruškom. Keď jej fotografka poslala prvé vzorky, pyšne sa s nimi podelila so svojimi známymi na Facebooku. Myslela si, že sa z nich budú ostatní tešiť tak, ako ona, no šeredne sa mýlila.

 

Mamička (33) provokuje tehotné ženy sexi fotkami po pôrode: Vy vyzeráte ako prasce!

"Som v 35. týždni a nedávno som si dala urobiť materské fotky, aby som oslávila toto strašné, ale zároveň prekrásne tehotenstvo. Po prvý raz počas neho som sa cítila nádherne, a tak som sa o tento moment chcela podeliť so svojimi blízkymi. Keď mi fotografka poslala prvé zábery, zverejnila som ich na Facebooku, mysliac si, že sa mojej rodine a kamarátom budú páčiť. Bohužiaľ to tak vôbec nebolo. Dostala som len samé negatívne komentáre o tom, aká som tučná, ako nezdravo vyzerám, a že sa mi určite narodí strašne veľké dieťa. Utekala som do kúpeľne a preplakala tam niekoľko hodín. Je tak ťažké byť obézna, chorá a navyše čítať poznámky o tom, ako vyzerám. Ak ja som šťastná a akceptujem svoje telo, prečo to nedokážu aj ostatní," napísala sklamaná Brittany na sociálnej sieti.

Rozhodla sa preto so svojím príbehom zveriť fotografke Natalie McCainovej z Floridy, ktorá ju v rámci svojho projektu The Honest Body Project vyfotografovala v čiernej spodnej bielizni.

Budúca mamička (25) zverejnila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/the honest body project)

Budúca mamička (25) zverejnila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/the honest body project)

Brittanine fotky doteraz lajkovalo už viac ako 37 tisíc užívateľov. Na rozdiel od jej blízkych, ktorí snímky skritizovali, ju títo ľudia podporujú. "Si krásna. Tvoje tehotenstvo je krásne. Akékoľvek odporné poznámky sú škaredé. Nedovoľ im, aby ťa zneistili," napísala jedna žena.

Viac o téme: Tehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu