Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mužovi spadla sánka: Pozrite sa, kto sa prechádza po streche, VIDEO ako dôkaz, že sú medzi nami

Mexičan natočil na streche svojho domu záhadného tvora
Mexičan natočil na streche svojho domu záhadného tvora (Zdroj: Foto: youtube)

NUEVO LAREDO - Pozoruhodné stvorenie sa podarilo nasnímať istému farmárovi z Mexika. Na streche domu spozoroval bytosť s nápadne dlhými končatinami. Je presvedčený, že ide tvora z mimozemského prostredia. Pozrite si video, toto ste ešte nevideli.

Majiteľ ranča v blízkosti mesta Nuevo Laredo započul podivné zvuky. So stiahnutým hrdlom išiel za nimi. Vzal telefón a začal snímať. To, čo zbadal, ho dostalo do kolien. Na streche budovy zbadal štíhle humanoidné stvorenie s výrazne ružovou pokožkou. Ako sa farmár vyjadril pre Brazil Weird News, postava mala dlhé štíhle ruky a nohy, no napodiv malú hlavu. Stvorenie bolo výrazne ohybné a na pohyb šikovné, jeho telo vyzeralo sploštene.

Keď muža bytosť spozorovala, dala sa na útek. Video sa objavilo na internete a razom sa objavili rôzne špekulácie. Jedni hovoria, že ide o bájneho Slendermana, iní zasa, že video je hoax.
 
Práve Mexiko a Južná Amerika patria k oblastiam, kde hlásia najčastejšie výskyt mimozemšťanov a UFO. Záhadné video zverejnila mexická televízia El Maňana.

Viac o téme: Strecha MimozemšťanTvorMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu