Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto VIDEO je UFO senzáciou roka: Z mora sa vymrštil záhadný objekt a urobil čosi nevídané

UFO sa dokázalo rozdeliť na dva objekty.
UFO sa dokázalo rozdeliť na dva objekty. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON/LONDÝN - Zábery amerického ministerstva pre vnútornú bezpečnosť majú ukazovať neznámy objekt, ktorý sa dokáže pohybovať nielen pod vodou ale aj vo vzduchu. V oboch prípadoch vyvinie obrovskú rýchlosť, pod morom dosiahne 145 km/h a na oblohe dokonca až 195 km/h. Konšpirační teoretici žasnú, pretože to ešte nie je ani zďaleka všetko.

Minister už ďalej nedokázal mlčať: Vlády vám taja mimozemšťanov, žijú medzi nami!

Skupina s názvom Vedecká koalícia pre ufológiu (SCU), tvrdí, že záznam urobilo práve lietadlo amerického ministerstva pomocou termo kamery a video pochádza z oficiálnych zdrojov.

SCU sa domnieva, že nemôže ísť o dron, vtáka, balón, či iné lietadlo, pretože letieť zároveň pod vodou aj vo vzduchu takou obrovskou rýchlosťou nedokáže nič, čo by sme poznali.

Bývalý poverenec výskumu UFO na britskom ministerstve obrany Nick Pope sa vyjadril, že záznam je "fascinujúci." "Za predpokladu, že video nie je šikovný hoax - čo je v týchto dňoch vždy možné - ide o fascinujúce zábery," povedal The Express.

"Jediné konvenčné vysvetlenie, ktoré pripadá do úvahy, je, že je to nejaký nový dron, ale vstup a výstup z mora a zjavné rozdelenie na dva objekty, robí toto vysvetlenie nepravdepodobným," dodal s tým, že práve toto sú zábery, ktoré privádzajú expertov do vytrženia a "so záujmom" bude sledovať, ako sa udalosti ďalej vyvinú.

Viac o téme: UFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu