Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľné výsledky prieskumu: Tri pätiny z nás majú tajomstvo, ktoré roky zamlčiavajú!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Podľa zaujímavého výskumu má viac ako polovica ľudí nejaké tajomstvo, o ktorom by sa nemali dozvedieť ani najbližší. Niektorí z opýtaných dokonca priznali záležitosti, z ktorých naskakuje husia koža. Priemerný človek dokáže podľa vedcov udržať tajomstvo 15 rokov, takže, je len otázkou času, kedy pravda vyjde na povrch.

Z britského prieskumu vyplýva, že traja z piatich ľudí majú tajomstvo, s ktorým by sa neradi zdôverili druhým. Milióny z nás ukrývajú v skrini nielen kostlivca, ale taja aj deti z iných vzťahov, dokonca manželstvá. Medzi pomerne bežné tajomstvá patrí jazda za volantom v stave opitosti alebo krádež v obchode.

Ľudia majú zvyčajne až dve tajomstvá

Štúdia odhalila, že tajnostkári majú zvyčajne až dve tajomstvá, preto pri prvom odhalení ešte zďaleka nie ste za vodou. Majú za sebou internetové intermezzo, na ktoré nie sú hrdí, dlžobu alebo nejakú sexuálnu fóbiu či úchylku. Ďalej ľudia taja napríklad tetovanie, vek či zlé známky zo skúšky, o ktorých doma nesmela padnúť reč.

FOTO Susedia sa báli: Dôchodca v dome ukrýval obrovské tajomstvo z čias II. svetovej vojny!

Až 70 percent respondentov uviedlo, že tajomstvo si necháva pre seba kvôli strachu z trápnosti alebo hanby. Medzi „medicínske“ tajomstvá Britov patrí plastická operácia či fajčenie. Viac ako štvrtina opýtaných uviedla, že tajomstvo sa viaže na niečo, čo sa stalo v minulosti a nemá vplyv na ich súčasnosť, avšak, pätina ľudí skalopevne o svojom tajomstve mlčí, aby si udržala vzťah, 13 percent nechce zničiť priateľstvo a päť percent tajnostkárov sa bojí o svoju prácu, uvádza Daily Mail.

Viac o téme: PrieskumTajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu