Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Divotvorný odkaz neďaleko Stonehenge: Čudo v obilí odborníkom zamotalo hlavu!

Záhadný kruh v obilí vyzeral na prvý pohľad ako  odkaz mimozemšťanov
Záhadný kruh v obilí vyzeral na prvý pohľad ako odkaz mimozemšťanov (Zdroj: Youtube/MrGyro FPV)

AMESBURY - Čo nám týmto chceli povedať? To je otázka, ktorú si kládli miestni, keď videli odkaz v obilí blízko svetoznámeho kamenného kruhu Stonehenge. Hoci najprv zaváhali aj odborníci, nakoniec dali ľuďom jasnú odpoveď.

Napriek tomu, že tajomný obrazec v poli má veľmi zložitú štruktúru a na prvý pohľad vyzerá ako dôkaz o pristátí mimozemskej lode, samotní nadšenci paranormálnych javov sú v tomto prípade skeptickí - pretože sú krivé. „V prípade, že by cudzinci boli schopní cestovať takú diaľku do južného Anglicka a cítili by tendenciu zanechať nám správu v podobe kruhu v obilí, myslím si, že by dokázali aspoň udržať rovné línie,“ podotkli výskumníci zo skupiny MrGyro.

Ďalšiu záhadu o Stonehenge objavil človek z ľudu: Ako dôkaz FOTO tohtoročného letného slnovratu!

S najväčšou pravdepodobnosťou sú výjavy dielom talentovaných ľudí, ktorí majú zaujímavé dizajnérske nápady. Kruhy sa dajú vytvoriť celkom jednoducho pomocou drevených dosiek a lán. Niektorí špičkoví podvodníci kruhy navrhujú aj pomocou počítačov, GPS navigácie a pracujú pod rúškom noci s okuliarmi na nočné videnie, takže ich práca môže byť veľmi presvedčivá, uvádza portál Express.co.uk.

Viac o téme: Kruh v obilí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu