Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Záhadné obrazce pri Šuranoch: Skúmali ich odborníci na UFO, vyslovili tento verdikt

Záhadné tvary v obilí Zobraziť galériu (2)
Záhadné tvary v obilí (Zdroj: Foto: ufoklubslovensko)

ŠURANY - Obyvateľa z novozámockého okresu vystrašili záhadné obrazce. Do pozoru ho postavili záhadné kruhy v obilí. Na veľkej ploche zaznamenal zvláštne uložené steblá. Je presvedčený, že piktogramy nepochádzajú z tohto sveta. Vystrašený kontaktovali odborníkov, ich jednoznačná odpoveď na seba nenechala dlho čakať.

Členov UFO klubu Slovensko zalarmoval v nedeľu večer rozrušený muž. Bol presvedčený o tom, že na rozľahlých poliach sa nachádzajú piktogramy vytvorené mimozemskou civilizáciou. Plochy geometrických travor mali rozlohy do veľkosti sto krát tridsať metrov.

Ôsmi členovia ufoklubu sa vybrali na miesto a záhadu sa usilovali rozlúsknuť. Po niekoľkých hodinách prečesávania okolia dospeli k jednoznačnému záveru.

"Pole bolo z časti pokosené a čo nebolo, na tom sme našli iba búrkové, či veterné pozostatky," vysvetlila predsedkyňa UFO klubu Slovensko Gabriela Slováková. Ako ďalej doplnila, aj keď bolo pole pokosené, ak by tam bol záhadný piktogram, jeho pozostatky by odborníci našli. "Nič také tam nebolo, takže pán si najskôr poľahlé obilie po vetre pomýlil s piktogramom."

FOTO Záhadné obrazce pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: ufoklubslovensko)

Viac o téme: TvaryObilieUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu