Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zhrozený zákazník KFC: V jedle som našiel smaženého potkana, tu je FOTO!

Je to potkan?
Je to potkan? (Zdroj: FB)

KALIFORNIA - V jedle z fast foodov už ľudia objavili všeličo. Najnovšie sa istý zákazník v Kalifornii poriadne čudoval, keď sa vraj zahryzol do bizarného kusu vysmážaného mäsa, o ktorom si spočiatku myslel, že je kuracie a má len divný tvar. Neskôr však dospel k záveru, že ide naozaj o potkana.

Prečítajte si aj: Ak sa stravujete v KFC, toto VIDEO radšej nepozerajte: Podivné praktiky pri kontajneri!

Ohromený Devorise Dixon sa najprv fotografiami jedla zakúpeného v kalifornskom Wilmingtone podelil na sociálnej sieti, potom ho uzavrel do vrecka a dal do mrazničky. V stredu 10. júna sa vrátil späť do obchodu a sťažoval sa manažérovi prevádzky.

"Keď som do toho zahryzol, všimol som si, že to veľmi tvrdé a gumové, čo ma donútilo pozrieť sa na to. Pri pohľade nadol som zbadal, že to má tvar potkana," opísal Dixon svoje peripetie vedľa zverejnených záberov a dodal: "Zamrazilo ma na celom tele! Odvtedy som sa cítil divne. Je čas na právnika, ak chcete byť v bezpečí, nejedzte fast food!"

Hovorca KFC pre britský denník The Mirror uviedol, že pobočka v USA začala okamžite s prešetrovaním toho, čo sa stalo, ale nenašla žiadny dôkaz, ktorý by podporoval mužovo tvrdenie. "Bezpečnosť potravín je našou najvyššou prioritou na celom svete a my berieme obvinenia tohto druhu veľmi vážne," povedal.

Niekoľko užívateľov sociálnych médií si myslí, že je to naozaj len kuracie mäso, ktoré má, bohužiaľ, bizarný potkaní tvar. Iní, samozrejme, nevidia na fast foodoch nič dobré, a tak je ich postoj už vopred jasný. Mali by ho ale ešte prehodnotiť.

 

 

Najnovšie správy totiž hovoria o tom, že ide o hoax. Spoločnosť KFC pravosť Dixonových slov rázne zamietla. "Zákazník urobil vážne tvrdenie proti KFC a odmieta spolupracovať v rámci vyšetrovania," uviedla spoločnosť vo vyhlásení.

"Zábery, ktoré zákazník pôvodne zverejnil neobsahujú druhý uhol, pretože jasne ukazuje, že je to kus ručne obaľovaného bieleho kuracieho mäsa," píše sa ďalej vo vyhlásení. Podľa spoločnosti zákazník odmieta, aby produkt niekto videl, a preto sa domnieva, že má v úmysle klamať verejnosť falošnosť správou. Nie je teda vylúčené, že Dixon bude mať ešte právne opletačky.

Viac o téme: PotkanKFC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu