Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

To už je skutočne priveľa: FOTO obrieho potkana, ide z neho strach!

Je to naozaj obrovská potvora.
Je to naozaj obrovská potvora. (Zdroj: FB)

LONDÝN - Tak s týmto hlodavcom by ste sa určite stretnúť nechceli. Na Facebooku nedávno zverejnili fotografiu obrovského mŕtveho potkana, ktorého drží za krk muž v pracovných nohaviciach. Zdá sa, že ide o naozaj úctyhodný exemplár. V anglických dokoch v Grimsby sa asi takýmto monštrám dobre darí.

Britániu terorizujú obrie potkany: Ľudia žijú v strachu, zvery sa nedajú otráviť!

Snímka bola zdieľaná už niekoľko tisíckrát a naozaj rozprúdila búrlivú diskusiu, respektívne skôr zhrozené a zhnusené komentáre. Veď už len predstava, že by človek na takéhoto potkana naďabil niekde sám v noci, nie je vôbec lákavá. Niekoho totiž vie vystrašiť už malá myška, čo potom takýto obor.

To už je skutočne
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

Podľa niektorých užívateľov je však fotografia upravená a ktosi sa chce len dobre pobaviť na úkor iných. O pravdivosti obrázku sa teraz vedú spory, ale už viackrát sa stalo, že ľudia v rôznych kútoch sveta objavili naozaj gigantické potkany.

Hoci väčšina ľudí má už len z pohľadu na toto zviera husiu kožu, v niektorých častiach Afriky dokáže byť aj užitočné. Snažia sa ho totiž vycvičiť, aby detekovalo nášľapné míny.

Pred rokom spôsobil potkan paniku v newyorskom metre

 

Viac o téme: Potkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu