Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Exkluzívny dovolenkový tip: Tvrdí chlapi v Bosne vám predvedú, ako sa nehrá frisbee!

Kde urobili
Kde urobili "soudruzi" chybu? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - K dovolenke pri mori, kúpaniu sa a vylihovaniu na pláži neodmysliteľne patria rôzne športy a hry. Jednou z nich je aj obľúbené frisbee, pri ktorom naozaj netreba žiadny komplikovaný návod na použitie a na spôsob jeho hádzania ľahko príde každý. V niektorých prípadoch je ale možné, že to bude účastníkom trvať predsa len trochu dlhšie. Ak napokon vôbec zistia, že im akosi uniká pointa.

S frisbee ľahko zažijete veľa zábavy za málo peňazí a môžete si ho pri troške priestoru zahrať takmer kdekoľvek. Či už doma na dvore, alebo vonku pri mori. Pred začatím netreba lúštiť žiadne siahodlhé pravidlá, iba sa naučiť, ako správne disk hodiť. A presne to sa ukázalo byť veľkým problémom dvoch návštevníkov pláže v Bosne. Ich pochopenie toho, ako sa to má robiť, vyvoláva úsmev na tvári.

Muži stojaci po pás vo vode asi len márne dumali nad tým, prečo sa z vcelku dynamickej hry stala skôr nudná čľapkanica. Nedošlo im akosi, že tvar disku frisbee predurčuje na to, aby sa vo vzduchu kĺzal a nie bol hádzaný ako napríklad lopta. Potom to vyzeralo presne takto.

Viac o téme: DovolenkaFrisbee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu