Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Posmrtné tajomstvo Marilyn Monroe po rokoch odhalené: Nemohol som uveriť vlastným očiam!

Marilyn Monroe Zobraziť galériu (4)
Marilyn Monroe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na rok 1962 americký šoubiznis nikdy nezabudne. Tridsaťšesťročnú hviezdu strieborného plátna našli mŕtvu a podľa riaditeľa pohrebných služieb, ktorý mal na starosti poslednú rozlúčku s milovanou celebritou, vyzerala na nepoznanie.

Riaditeľ slávneho pohrebného ústavu Abbott & Hast sa odhodlal prvý raz po dlhých rokoch od smrti Marilyn Monroe prehovoriť o podrobnostiach jej pohrebu a smrti. V čase, keď Marilyn zomrela, si však kvôli prestíži a dobrému menu nemohol dovoliť žiadne nelichotivé komentáre na jej adresu. Teraz však Allan Abbott prehovoril na plné ústa a napísal o svojej skúsenosti knihu, v ktorej líči, ako vyzerala kráska pár hodín po smrti.

Svet žil 52 rokov v omyle: Marilyn Monroe zavraždili, neuveríte kto a ako to urobil!

Abbott začína tým, ako ich v auguste 1962 na inkriminované miesto zavolala losangeleská polícia. Vo vzduchu viselo podozrenie, že Marilyn sa vo vlastnom dome predávkovala až na smrť. Telo hviezdy pohrebná služba odviezla krátko po smrti a neskôr putovalo do márnice. Predtým ho však dôkladne prehľadali a pátrali po stopách vpichu injekčnej striekačky. Jediné podozrivé miesta našli pod pažami. Výsledný verdikt znel samovražda.

FOTO Posmrtné tajomstvo Marilyn
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Príliš sa o seba nestarala

Ako opísal jej mŕtve telo Abbott, na tvári mala fialové škvrny a nechty boli vo veľmi zlom stave, potrebovali upraviť. „Keď sme z nej sňali prestieradlo, bolo takmer nemožné uveriť, že ide o telo Marilyn Monroe,“ povedal Abbott pokračujúc, že „vyzerala ako veľmi priemerná, starnúca žena, ktorá sa o seba príliš nestarala. Isteže, na jej zlom vzhľade sa podpísali aj okolnosti smrti.“

Riaditeľ súčasne spresnil, keď človek zomrie, krv sa vplyvom gravitácie usadí na „najnižšom“ mieste v tele. Keďže však veľa ľudí zomiera na chrbte, zmena farby pokožky u nich nie je až taká viditeľná. Marilyn ale zomrela s hlavou skolenou dole, preto mala opuchnutú fialovú tvár a krk. Okrem toho jej z hlavy vyrastali korienky tmavých vlasov, ktoré si už dlhší čas neodfarbila.

Posmrtná fotografia hollywoodskej krásky
Zobraziť galériu (4)
Posmrtná fotografia hollywoodskej krásky  (Zdroj: Profimedia)

„Jej prirodzenou farbou vlasov bola svetlohnedá, nie blond a nohy nemala oholené asi týždeň a pery silno popraskané. Okrem toho potrebovala aj manikúru a pedikúru,“ pokračoval v posmrtnom opise Marilyn riaditeľ pohrebného ústavu. Ako ďalej prezradil, dokonca musela posmrtne podstúpiť operáciu na zníženie opuchu krku.

Ako pikošku Abbott podľa britského Mirroru uviedol, že Marilyn nikdy nenosila ani nohavičky a mala umelé silikónové prsia. Manželka manažéra pohrebného ústavu jej dokonca po smrti musela vypchať podprsenku bavlnou, aby sa na pohrebe na seba viac podobala!

FOTO Posmrtné tajomstvo Marilyn
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: Marilyn Monroe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu