Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dievčina (17) si myslela, že upchala záchod: To, čo v ňom našla, bolo oveľa horšie!

Aké prekvapenie: leguán v záchode.
Aké prekvapenie: leguán v záchode. (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Keď sa mladá Američanka pokúsila spláchnuť záchod, nejako to nešlo. Ako prvé si, samozrejme, pomyslela, že je upchatá kanalizácia, ale nazrela trochu hlbšie a zdalo sa jej, že sa v mise niečo hýbe. Nakoniec sa zistilo, že toaletu v ich rodinnom dome blokuje obrovský leguán.

Keď Lily Lindquistová z Fort Lauderdale na Floride použila toaletu, zbadala, že je upchatá. Jej matka Marian preto zobrala gumený zvon na uvoľnenie nečistôt, ale nezaznamenala žiadny úspech. V záchode sa nachádzala akási prekážka, s ktorou si nevedela sama poradiť, tak zavolala inštalatéra.

Ailsa Scottová sa pre televíziu Local10 vyjadrila, že za 12 rokov svojej praxe, ešte nič podobné nezažila. "Na moje prekvapenie som vytiahla veľkého leguána. Spočiatku som si myslela, že je to hračka, a potom sa to začalo pohybovať... Nikdy som nič podobné predtým nevidela. Je to prvýkrát, čo som vytiahla niečo také zo záchoda," vysvetlila.

Leguán, bohužiaľ, snahu o uvoľnenie toalety neprežil. Podľa inštalatérky sa do domu pravdepodobne dostal cez vetrací otvor v streche, čo Lily primälo k rozhodnutiu, že odteraz bude nechávať prieduchy zatvorené.

"Nechcem byť pri tom, keď leguán vyjde von zo záchoda alebo ma uhryzne, keď pôjdem na záchod," uviedla mladá dievčina, ktorá ma evidentne strach z toho, že sa podobná nepríjemnosť zopakuje.

Jej matke je však mŕtveho leguána ľúto. "Nechceli sme, aby zomrel. Nevedeli sme, že tam bol," dodala.

Viac o téme: ToaletaLeguán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu