Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kam na to tí ľudia chodia? Chlapíka pripútali polonahého k semaforu!

Na muža bol úžasný pohľad.
Na muža bol úžasný pohľad. (Zdroj: the mirror)

MANCHESTER - Pánska jazda či rozlúčka so slobodou sú obľúbené akcie, pri ktorých sa môžu muži skutočne vyblázniť. Najmä v Británii sú radi, keď sa nájde dôvod spraviť kamarátovi zo života peklo. Hlavne vtedy keď je už celá partia poriadne podgurážená a nevie, čo so sebou.

Prečítajte si aj: Taká dobrá rozlúčka so slobodou bola iba na Slovensku: Ženáčovi vyviedli pohlavnú nechutnosť!

Istý nemenovaný muž v Stockporte, neďaleko Manchesteru, skončil pripútaný k stĺpu semafora iba vo farebných slipoch. Ovinutý bol lepiacou páskou a potravinárskou fóliou.

Napriek tomu, že si asi takto záver noci nepredstavoval, údajne ho táto vylomenina jeho priateľov veľmi nemrzela. Veď mu nechali drink aj so slamkou, aby aj v horúcom počasí zostal hydratovaný.

Aj vtedy, keď si ho zarazení okoloidúci fotili, mal úsmev na perách a zjavne vedel, že časom ho predsa len ktosi príde oslobodiť. Zatiaľ sa však stihol stať hitom na sociálnych sieťach.

Niektorí škodoradostní užívatelia nešťastníkovi takýto trest priali, iní s ním ale spolusúcitili a dúfali, že ho čoskoro niekto príde zachrániť. Väčšina sa zhodla na tom, že tento krutý žart musí byť výsledkom rozlúčky so slobodou, ktorú zvyknú v tejto oblasti naozaj prehnať.

"Nemôžem uveriť, že mu nikto nepomohol," napísal jeden užívateľ. Ďalší dodal: "Je mi ľúto toho chlapa".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu