Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pomsta podvádzaného muža: Manželku zbil a donútil chodiť po ulici polonahú s hanlivým nápisom!

Manželka si to Zobraziť galériu (2)
Manželka si to "zlízla" neoprávnene. (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Muž z Číny oľutoval svoj nerozvážny a navyše aj veľmi hanebný čin, kedy donútil svoju ženu chodiť polonahú po uliciach mesta, v ktorom žijú, a držať pritom ceduľu s nápisom "Chcem predať svoje telo". Napokon však zistil, že sa mýlil a ospravedlnenie zverejnil aj v miestnych novinách. Otázne je, či to bude na odpustenie stačiť.

Austrálsky magnát vodí svoju ženu ako psa: FOTO šialeného života v jeho honosnej vile!

Zahanbená Wang Ni (33) sa musela podľa pokynov svojho muža Zhanga (37) prechádzať na verejnosti len v spodnej bielizni, zatiaľ čo on ju nasledoval v aute.

Pár má spolu dve dcéry, ale Zhang dlhé hodiny pracuje a žije v inom meste, kde zabezpečuje chod developerskej spoločnosti. Podľa priateľov muž už predtým obviňoval svoju partnerku z toho, že aj napriek 10 rokom manželstva mu dala iba dievčatká a žiadnych synov.

Domáce násilie dosiahlo nový rekord, keď sa vrátil domov na zriedkavú návštevu a rozhodol sa ísť piť von so svojimi kamarátmi. Tí mu povedali o zvestiach, ktoré sa vraj šíria a že Wang ho podvádza s iným mužom.

Pomsta podvádzaného muža: Manželku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď opitý Zhang prišiel domov, svoju manželku zbil, obvinil ju z nevery, vyzliekol ju a prinútil ju ísť do ulíc s hanebným nápisom.

Traumatizovanú ženu napokon zachránili muži zákona a vzali ju na policajnú stanicu, kde na výsluchu skončil aj Zhang. Policajti zistili, že žena mu vôbec nebola neverná a manžel len hlúpo uveril ohováračským rečiam, ktoré nemali reálny základ.

Zhang sa neskôr ospravedlnil a napísal Wang aj formálne ospravedlnenie v miestnych novinách. Nie je jasné, či jeho žena slová pokory prijala.

Viac o téme: ManželkaPolonaháVerejnosťWang Ni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu