Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Taká dobrá rozlúčka so slobodou bola iba na Slovensku: Ženáčovi vyviedli pohlavnú nechutnosť!

Mark vyzeral trochu ako yeti. Zobraziť galériu (7)
Mark vyzeral trochu ako yeti. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Sranda musí byť! Niektorí ľudia nemajú zábrany vystreliť si sami zo seba, aj keď to znamená objaviť sa na verejnosti v takom stave, že by sa ostatní prepadli od hanby. Každý však máme hranice inde a jeden budúci anglický ženích, ktorý sa lúčil so slobodou predviedol, že svojim kamarátom aj sebe vie urobiť naozaj radosť.

Mark Longley (33) bol lepiacimi páskami pripútaný k invalidnému vozíku. Na sebe mal oblečené iba plienky a na hrudi nakreslený veľký penis. Okrem toho mu telo zdobilo značné množstvo podpisov jeho priateľov.

Taká dobrá rozlúčka so
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Tí asi nechceli, aby budúci ženích prechladol, a tak mu obliekli aspoň pestrofarebné podkolienky a na nohy obuli obrovské klaunovské topánky. Vrcholom tohto outfitu sa stala brada, ktorú podľa stránky mirror.co.uk tvorilo pubické ochlpenie od 20 až 40 mužov.

Taká dobrá rozlúčka so
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

To samozrejme, ale nebolo všetko. S výsledkom sa bolo treba pochváliť aj na verejnosti, preto Marka zobrali pekne do vlaku, aby sa povozil medzi ľuďmi. A to na trati z rodného Crawley do Bognoru. Po zverejnení fotiek na Facebooku sa dalo očakávať, že vzbudí veľké nadšenie nielen v cestujúcich, ale aj u fanúšikov sociálnych sietí.

Taká dobrá rozlúčka so
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB)

A tak sa aj stalo. Naozaj málokedy sa ľudia stretávajú až s takouto exotikou pri rozlúčkových párty. V Anglicku to ale zjavne vedia roztočiť. O parádu sa v tomto prípade postaral Markov najlepší priateľ Steve West a 30 ďalších kamarátov. "Som jedným z posledných v našej partii, ktorý sa bude ženiť, takže si myslím, že mi chceli pripraviť niečo väčšie, než sme robievali predtým. Steve to ale dotiahol na úplne inú úroveň," zveril sa Mark Crawley News.

Taká dobrá rozlúčka so
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB)

Okoloidúci vraj mali z divadla úžasnú pasiu a Mark si dokonca od jedného vyslúžil aj dve libry. Počas jazdy vo vlaku si od neho sprievodca ani nepýtal lístok, keďže by mu ho pripútaný muž aj tak nevedel podať. Keď vystupovali z vozňa, hned sa našlo niekoľko ochotných rúk, ktoré im chceli pomôcť, ale jeho kamaráti iba kričali, aby ho nechali tak, že si treba najprv urobiť fotky.

Tým však pánska jazda ešte nekončila. Trvala celý víkend, počas ktorého mal Mark na sebe kožený remeň, bondáž masku, úžasné ružové šortky aj oblečenie sexuálneho otroka. Jeho priateľka (34) bola však natoľko tolerantná, že mu po príchode domov pomohla zbaviť sa ochlpenia, ktoré mal nielen na tvári, ale ešte aj na ušiach. Aj keď pusu si od nej hneď nezaslúžil.

Mark so svojou nastávajúcou.
Zobraziť galériu (7)
Mark so svojou nastávajúcou.  (Zdroj: FB)

Mark so Stevom, ale presne nechápu, prečo si vyslúžili takú pozornosť médií po celom svete. Táto pánska jazda nebola ani zďaleka prvou v ich živote. Steve, ktorý žije v Coulsdone, povedal: "Mali sme jednu na Slovensku, kde mal chlapík sexuálne hračky pripútané k jeho ruke. Keď sme išli cez kontrolu, tak mu ich vzali. Ale toto bolo určite viac nechutné."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu