Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nečakane sa im to vymklo spod kontroly: Zabil si mi frajerku, v panike kričal Čech!

Takto to nikdy nemalo dopadnúť!
Takto to nikdy nemalo dopadnúť! (Zdroj: Youtube/ViralBrothers)

PRAHA - Vystrašiť kamaráta sa mu podarilo už niekoľkokrát, ale teraz preňho pripravil niečo špeciálne. Netušil však, aké prekvapenie mu chystá jeho obeť. Takmer prišiel o svoju životnú lásku!

Vystrašiť Čeněka bude také jednoduché, myslel si Erik a do lepenkovej škatule ukryl svoju frajerku Dominiku s obludnou maskou na tvári. Dohodli sa, že keď k nim príde Čeněk, Dominika s maskou na hlave naňho zo škatule vyskočí a Čeněk sa pociká od strachu. Dopadlo to však úplne inak. Čeněk totiž na návštevu neprišiel s prázdnymi rukami, ale s fľašou vína. Keď naňho Dominika vyskočila, v obrannom reflexe ju udrel fľašou po hlave a Dominika omdlela.

FOTO Šok pre svadobných hostí: Ženícha odviedla v putách polícia, nevesta žiarila šťastím!

„Zabil si mi frajerku, zavolaj záchranku!“ reval na smrť vydesený Erik na kamaráta. Ten však kruto poznamenal, kam ukryjú Dominikino telo, ak bude naozaj mŕtva. Vtedy sa dievčina „zázračne“ prebrala z mdlôb a začala sa smiať. Erik totiž celý čas netušil, ako veľmi naletel kamarátovi a svojej frajerke, ktorí preňho spoločnými silami pripravili naozaj hororovú scénku.

Viac o téme: ŽartViral Brothers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu