Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO o tom, ako mladík konfrontoval chlapa, ktorý ho sexuálne zneužil!

Údajný sexuálny násilník
Údajný sexuálny násilník (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Toto je moment, kedy obeť sexuálneho útoku konfrontuje násilníka. Hoci sa útok stal už pred rokmi, takýto zážitok vás poznačí na celý život. Ako Američana, ktorý síce trestný čin neohlásil, no žiadal aspoň ospravedlnenie.

Video zachytáva mladíka, ako podišiel k nič netušiacemu chlapíkovi, ktorý polieva záhradu. Obviní ho z toho, že keď mal trinásť rokov, na ňom vykonal orálny sex. "Si ochotný sa mi ospravedlniť za to, že si ma pred rokmi sexuálne zneužil? opýtal sa údajného útočníka.

Ten mladíka poslal kade ľahšie a vyhrážal sa mu, že zavolá na neho políciu. Zároveň odmietol obvinenie, že by niekoho sexuálne obťažoval. "Ako také niečo môžeš povedať? Zneužil si ma v tamtej izbe. Spravil si mi orál. Ospravedlníš sa mi za to? odvetil muž ukazujúc na dom, kde sa malo všetko odohrať.

"Neviem, prečo by som sa mal ospravedňovať za niečo, čo sme obaja chceli," zakontroval chlap s tým, že jeho "milenec" nemal vtedy trinásť, ale osemnásť rokov, takže sa vlastne nič nestalo. Potom začal byť čoraz viac nervózny a žiadal mladíka, aby okamžite odišiel z jeho pozemku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu