Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kameraman si takmer "cvrkol": VIDEO úkazu, ktorý ho poriadne vyplašil!

Rana ako z dela
Rana ako z dela (Zdroj: YouTube)

TEXAS - Prudké búrky s lokálnymi tornádami, ktoré sa prehnali juhom Spojených štátov, si už vyžiadali niekoľko obetí aj zranených. Podľa meteorológov budú pokračovať aj v tomto týždni, obyvatelia by si preto mali dávať pozor, aby sa im neprihodilo niečo také, ako tejto dvojici. Hoci, treba povedať, že niektorým prírodným úkazom sa nedá vyhnúť, a treba mať jednoducho šťastie.

Hovorí sa, že blesk nikdy neudrie na rovnakom mieste dvakrát. Nie je to síce pravda, ale jeden kameraman v texaskej Cotulle mohol byť rád, že tentokrát došlo k naplneniu ľudovej múdrosti.

Spolu s kamarátom sledovali nepriaznivý vývoj počasia, keď prišla rana ako z dela a blesk udrel iba niekoľko metrov od nich. Na videu počuť, ako kameraman vykríkne nadávku a vracia sa späť do bezpečia auta.

Video, ktoré bolo nahrané na YouTube v sobotu, už dosiahlo takmer 200-tisíc videní. Jeden z užívateľov po jeho zhliadnutí uviedol: "Aj po siedmich rokoch života v Dallase sú tie blesky šialené. Keď udrie hrom, celý dom sa trasie."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu