Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Vyriešili pikantnú hádanku z internetu? Ľudia špekulovali, čo má táto žena vo vaku!

(Zdroj: Facebook/Stef Barry)

LONDÝN - Internet je pozoruhodný problémami, ktoré jeho užívateľov dokážu trápiť dlhé hodiny či dni aj keď vôbec nejde o žiadne závažné záhady tohto sveta, ale úplne maličkosti. Presne tak sa udialo aj v prípade tejto dievčiny, ktorú ktosi odfotil, ako čaká na nástupišti na vlak. Na tom by nebolo vcelku nič zaujímavé, keby jej z vaku netrčala istá "tajomná" vec, o ktorej identite sa viedli spory. Teraz sa však zdá, že problém by mohol byť vyriešený.

Mladík (22) dostal doživotný zákaz letieť: Za všetko môže perverzné tetovanie, FOTO vo vnútri!

Najprv si vlastne nič podozrivé na ženinom vaku ani nevšimnete, vyzerá ako úplne obyčajný batoh, ktorých si ľudia už kúpili tisíce a tisíce. Až potom váš zrak zrazu spočinie na malom ružovom detaile a fantázia vám začne pracovať tak, ako aj všetkým ostatným, ktorí túto fotografiu už videli.

Zdá sa však, že dievčina si podobnosť so sexuálnom pomôckou vôbec neuvedomuje a pokojne stojí na nástupišti zahĺbená do čítania knihy. Niektorí ľudia si však ale myslia, že to nie je iba podoba, ale skutočná sexuálna hračka a žene sa akosi podarilo pozabudnúť.

Snímka bola zdieľaná na sociálnej stránke a okamžite začali pribúdať rôzne komentáre. Jedným z nich je napríklad: "Chudák, dievča". Ďalší reagoval tak, že mali ženu na to, čo jej z vaku trčí, upozorniť. To by ale potom už nebola tak známa, ako teraz.

FOTO Vyriešili pikantnú hádanku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Stef Barry)

Najnovšie sa však objavili informácie, že americkí študenti sa rozhodli práve takýmto spôsobom bojovať proti kontroverznému zákonu, ktorý má vstúpiť do platnosti v auguste budúceho roka a má umožniť nosiť ľuďom ručné zbrane po areáloch univerzít.

Jessica Jinová, študentka z Texasu, hovorí o pokrytectve, pretože pokým nebezpečné zbrane budú v poriadku, sexuálne hračky už nie. Preto sa spolu s ďalšími 1500 aktivistami dohodli, že budú v batohu nosiť trčiace vibrátory, za čo im však hrozí postih až 500 dolárov.

Viac o téme: LondýnVakSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu