Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodičia sa takmer zbláznili: V pôrodnici im nechceli ukázať dieťa, kvôli fatálnej chybe

Zulum sa na nemocnicu stále hnevá.
Zulum sa na nemocnicu stále hnevá. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXICO CITY - Napriek tomu, že by už mali mať roky skúseností, urobili medici v mexickej nemocnici neodpustiteľnú chybu na pôrodnej sále a spôsobili rodičom obrovské vrásky na čele. Aj laik totiž len pokrúti hlavou nad tým, čo sa budúcim zdravotníkom podarilo vyviesť.

Pacient tajne nahral svoju operáciu na mobil: Z toho, čo o ňom hovorili lekári, bol riadne znechutený

Otec malého chlapčeka Diego Rangel Izaguirre začal byť veľmi netrpezlivý po tom, keď mu odmietli prístup k jeho dieťatku viac ako dve hodiny po narodení. Nemocničný personál v Saltillo ho uistil, že jeho syn utrpel iba menšia zranenia. Keď zistil pravdu, bol pochopiteľne rozzúrený. Veď koho by nevytočilo, keby jeho potomkovi miesto pupočnej šnúry odrezali z penisu.

Navyše sa študenti snažili zakryť svoj omyl tak, že nápravu škôd sami realizovali, čím spôsobili iba ďalšie nové zranenia, skoro dva centimetre hlboké. Nakoniec sa nekompetentným vysokoškolákom predsa len podarilo dať penis chlapčeka dohromady, ale jeho mamička Zulem Contreras trvá na tom, že jej ratolesť mali ošetriť profesionáli. "To sa nemalo stať, malo byť dané gynekológovi, aby sa oňho postaral, nie študentom," uviedla právom rozhorčená matka.

Nemocnica už začala interné vyšetrovanie. Mexický Inštitút sociálneho zabezpečenia povedal: "Podľa informácií dostupných v súčasnej dobe, v priebehu pôrodu, pri rezaní pupočnej šnúry, bola omylom zranená predkožka a bola opravená obvyklým postupom obriezky na maloletých."

Viac o téme: DieťaOmylPenisMediciZulem Contreras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu