Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ak sa stravujete v KFC, toto VIDEO radšej nepozerajte: Podivné praktiky pri kontajneri!

Pracovníci umývajú kura
Pracovníci umývajú kura (Zdroj: YouTube)

BRAAMFONTEIN - Ak sa zvyknete stravovať v reštauráciach rýchleho občerstvenia, potom bude lepšie, keď si nasledujúce video radšej ani nepozriete. Alebo choďte do toho, ale v tom prípade rátajte s tým, že vás na tento druh potravy pravdepodobne raz a navždy prejde chuť.

Asi nikto nemá prehnané ilúzie o tom, ako to vo fastfoodoch funguje. Ale to, čo predviedli pracovníci prevádzky KFC v Juhoafrickej republike, predčilo všetky očakávania. Bezpečnostná kamera ich zachytila pri tom, ako za reštauráciou pri kontajneri hodili na zem kurčatá a striekali ich vodou z hadice.

Video uniklo na internet a okamžite vzbudilo veľkú vlnu nevôle ohľadom nevhodného zaobchádzania s jedlom. Taktiež sa vynorili špekulácie, či kurča potom ďalej nepredávali zákazníkom.

Kontroverzné zábery prinútili generálneho riaditeľa spoločnosti, aby v juhoafrických novinách Sunday World uverejnil verejné ospravedlnenie. "Za to, čo sa stalo v našej reštaurácii na predmestí Johannesburgu, sa hlboko ospravedlňujeme. Zamestnanci obaľovali kura, aby ho mohli vypražiť. No potom si uvedomili, že nevyhovuje našim vysokým štandardom. Znepokojení tým, že plytvali surovinami, sa rozhodli, že kura od strúhanky umyjú. Ale umývanie kuraťa na zemi, hoc i toho, ktoré malo byť vyhodené, je neakceptovateľné a v rozpore s našimi prísnymi postupmi. Už sme prijali opatrenia, ktoré zabránia, aby v budúcnosti došlo k niečomu podobnému," uviedol Doug Smart.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu