Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladá žena (23) oklamala celý svet: Príbeh zázračného vyliečenia z rakoviny je len kšeft!

Anabelle Natalie Gibsonová Zobraziť galériu (3)
Anabelle Natalie Gibsonová (Zdroj: Youtube, au.tv.yahoo.com)

MELBOURNE - Anabelle Natalie Gibsonová vyhlasovala, že sa vyliečila z piatich druhov rakoviny iba prostredníctvom zmeny životného štýlu. Vo svojej rodnej krajine sa stala fenoménom a s nadšením ju nasledovali tisíce ľudí. Bol to však skvelý obchodnícky trik, na ktorom Belle zarobila slušné peniaze.

Anebelle Gibsonová tvrdila, že pozitívnym prístupom k životu a zmenou jedálnička sa vyliečila z rakoviny mozgu, pečene, krvi, sleziny a maternice. Neskôr však priznala, že išlo o „nesprávnu diagnózu“. Jej tvrdý boj s rakovinou bol totiž niečím podozrivý. Na Facebooku sa objavili fotografie v bare, na ktorých popíja vychladené pivo a užíva si plné zdravie. Po rakovine a drastickej liečbe dodnes niet žiadnej stopy. Anabelle, ktorá sa stala symbolom alternatívnej liečby rakoviny, bola podvodníčka.

Anabelle so synom
Zobraziť galériu (3)
Anabelle so synom  (Zdroj: Youtube, au.tv.yahoo.com)

V roku 2013 zbierali podľa The Huffingston Post charitatívne organizácie pre 26-ročnú Anabelle peniaze na liečbu. Ukázalo sa však, že klamala nielen o svojom veku – v skutočnosti mala len 23. Stala sa z nej uznávaná bloggerka a podnikateľka, ktorá vytvorila mobilnú aplikáciu na podporu a udržanie zdravého životného štýlu a napísala aj populárnu kuchársku knihu. Ľudia v terminálnom štádiu rakoviny ju podporovali a nasledovali mysliac si, že majú nádej na uzdravenie.

Odhalenia zázračne vyliečenej bloggerky vyvolali rozruch a vlnu nevôle. Ľudia ju začali osočovať a Anabelle bola obvinená z charitatívneho podvodu. V prvých dňoch po obvinení však Gibsonová vyhlásila, že sa stala obeťou šikanovania za to, že zmenila tisíce ľudských životov k lepšiemu. Klamárka, ktorú časopis Elle označil za najinšpiratívnejšiu ženu roku, stratila všetky svoje tromfy a dôveru, uvádza portál Lupa.cz.

Vytvorila obľúbenú mobilnú aplikáciu
Zobraziť galériu (3)
Vytvorila obľúbenú mobilnú aplikáciu  (Zdroj: Youtube, au.tv.yahoo.com)

Gibsonová okrem svojho zázračného vyliečenia na sociálnej sieti tvrdila, že absolvovala niekoľko operácií srdca a má za sebou 3-minútovú klinickú smrť na operačnom stole. Všetci jej uverili a súcitili s ňou. Vybudovala dokonalú značku, na ktorej zarobila tisíce až státisíce dolárov, ktoré bude musieť obhájiť pred súdom. Jej aplikácia The Whole Pantry App bola v júni 2014 ocenená ako najkrajšia mobilná aplikácia pre wellness, životný štýl a zdravú výživu. Prečítajte si, na aké rady ulovila Belle svojich fanušikov podľa Breakfastcriminals.com! Dievčina Ľudom okrem zdravej stravy pripravenej s láskou odporúčala aj zmenu myslenia.

Maj odvahu nasledovať svoju vášeň

Vždy robte len to, čo potrebujete, buďte autentickí a dôverujte vlastnej pravde, prostriedky prídu sami. Keď sa stretnete s ľuďmi, s ktorými chcete pracovať, nikdy nezačínajte konverzáciu rozhovorom o peniazoch. Ukážte im svoju vieru a víziu a vysvetlite im, prečo s nimi chcete pracovať.

Autenticita

Keď budete robiť niečo, čo chcete, vložte do toho celú svoju osobnosť a ľudia vaše zaujatie vycítia.

Riaďte sa intuíciou

Žite len pre príležitosti, ku ktorým vás ťahá vnútorná sila. Robte len správne rozhodnutia, ktoré nebudete ľutovať.

Dbajte na disciplínu a doprajte si oddych

Ak nie ste schopní pracovať, musíte si na chvíľu dovoliť zastaviť sa. Doprajte si sprchu, meditáciu, prečítajte si knihu. Nemusíte za každú cenu odpovedať na textové správy či e-maily. Čas musí pracovať vo váš prospech.

Umenie byť offline

Aspoň jednu hodinu denne si darujte čas na relax, vypnite mobilný telefón a užívajte si pohodu.

Rozjímanie

Od svojich 12 rokov meditujem – aspoň 5 minút každý večer, tvrdila Belle. Nezabudnite, že nájsť v živote pokoj je veľmi dôležité pre osobné šťastie, úspech, kreativitu a jasnú myseľ.

Priorita šťastia

Šťastie musí byť vyššou prioritou ako zdravie. Len pri pocite šťastia dokáže telo vypnúť stres a udržovať sa zdravé. Nezabúdajte sa pri tom inšpirovať detskou mysľou a zachovajte si hravosť.

Vyliečili ste sa zo závažnej choroby a lekári hovorili o zázračnom uzdravení? Napíšte nám o tom na tipy@topky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu